reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szczerze mowiac nie mam pojecia ale na wielu forach dziewczyny mialy zakaza lykania ibuprofenu. Cos w tym musi byc moze to wplynelo na moje jajeczka ze tak malo ich wychodowalam i tak kiepskiej jakosci. Teraz bym go juz nie brala. Po gonapepthylu 3.75 mam mega bole glowy teraz pomaga mi pyralgina.
Teraz jesteś w trakcie stymulacji?

reklama
w sumie masz racje ja też nie należę do osób co przejmują się gadaniem a w pracy też wiedzą że sobie nie pozwolę na gadanie wiec ciul z tym :)
Ja też nie ale my nie mówimy nikomu i to nie dlatego, że się wstydzimy czy coś w tym stylu ale chcemy przez to przejść bez dodatkowego stresu ze strony naszej rodziny wypytywania, doradzania itp. więc chcę, żeby tak zostało.

reklama
Do góry