dokladnie. wiem tez ,ze.maluszek obserwuje swoja mamusie i nabiera jej nawykow, mimiki.robi sie do niej.podobnyTo jest wielkie szczęście i to Twój organizm zapewnia Twojemu maluszkowi wszystko co najlepsze, nie rozumiem dyskusji typu mój zarodek u kogoś innego... Gdybym była w takiej sytuacji nie wahalabym się
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Ale to już jak jest zarodek a w trakcie stymulacji? Wpływa na komórki? Ja się tak zastanawiam bo dopiero się wyciszam ale mój lekarz ani nie zabronił mi leków ani nie miał szczególnych wskazówek co do diety...sama już nie wiem.
w ciąży, nie wiem nic na temat stymulacji
karolina1984
Fanka BB :)
Musi ! Boże co ja sie wypłakałam juz ...Ale beta ładnie wygląda. Pęcherzyk pojawi się lada moment.
Emilianka6966
Ja też mam takie odczucia i też termin @...mam nadzieję że prześpię noc i jutro dzień zacznie się bardziej optymistycznie, i tego samego życzę Wam wszystkim dziewczynki, popijam meliske i ściskam poduchę - dobrej nocyCoraz gorzej boli mnie brzuch i w środku tak ciągnie do dołu jak podczas @ wiedziałam, że jak wypadnie planowana @ to będzie jakaś atrakcja
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Roksii89
Moja doktor ostatnio mówi no przyrost ładny bo w 5 dobie ładny zarodek podany, a ja do niej ale ja miałam dwa 3 dniowe i nic nie odp więc taki kontakt mam z doktor muszę czekać na wizytę i tyleTo moja doktorka jest wspaniała kiedy bym do niej nie zadzwoniła zawsze odbierze i jakoś spróbuję doradzić, dziś dzwoniłam do niej z wynikiem to sama od siebie pytała czy plamienie ustało, ja nic nie wspomniałam nawet o tym a ona sama pyta o różne rzeczy angażuje się w swoje pacjentki...
karolina1984
Leze w szpitalu ! Nic zero , nic mnie nie boli , zero plamienia . Zostawili mnie tu na obserwacji . Beda miA masz jakieś objawy ? Plamienia, ból jednego jajnika ? Kurczę może podjedziemy do szpitala opowiec o tej becie spadającej. Może tam coś wypatrzą?
robić usg i kontrolować betę . Znam
szefa kliniki dlatego tak jest klinika to ma w dupie oni tylko rachunki potrafią wystawiać widzieli co sie dzieje to jeszcze wciskali kit , ze wszystko jest ok . Cud , ale ta dzisiejsza beta przywróciła mi wiarę !
karolina1984
Jestem w szpitalu na obserwacjiPrzepraszam, źle zobaczyłam no ten jeden spadek jest dziwny idź gdzieś do bardzo dobrego ginekolog
skad te plamienia wszystkie mamy???!!!! wczoraj lekarz powiedzial ,ze nie widzi nic niepokojacego ale jednak plamienie to plamienie.ja to juz sie zastanawiam czy moze to od tych wszystkich lekow? bo juz nie wiem....Dziewczyny dziś 6 tydzień i zaczynam go z ciemnobrązowymi upławami, plamieniem, nie wiem co to... Wizytę mam dopiero za tydzień w środę...
Roksii89
Trzymam kciuki odpoczywaj teraz :-)Leze w szpitalu ! Nic zero , nic mnie nie boli , zero plamienia . Zostawili mnie tu na obserwacji . Beda mi
robić usg i kontrolować betę . Znam
szefa kliniki dlatego tak jest klinika to ma w dupie oni tylko rachunki potrafią wystawiać widzieli co sie dzieje to jeszcze wciskali kit , ze wszystko jest ok . Cud , ale ta dzisiejsza beta przywróciła mi wiarę !
reklama
karolina1984
Kur** i nie powiedział na co uważać i co powinno Ciebie zaniepokoic? Cholera jasna. Karola rada ode mnie: jutro kontrolna beta i inny prywatny ginekolog, najlepiej taki który pracuje gdzieś w szpitalu. Proszę Cię nie lekcewaz tego.
Leze w szpitalu , jestem
pod obserwacja
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: