Evelin83
Fanka BB :)
GratulujeDziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeDziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK
GratulacjeDziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK
A masz jakieś objawy ? Plamienia, ból jednego jajnika ? Kurczę może podjedziemy do szpitala opowiec o tej becie spadającej. Może tam coś wypatrzą?Ze powyżej 1000 powinno byc widac , wiec ciąża moze rozwijać sie gdzie indziej
Dziewczyny 13 dpt beta 232
14 dpt beta 201
15 dpt beta 278
19 dpt beta 1174
Co o tym myślicie ???
Miałam robione usg nic nie było widac
Ja bym zapłodniła wszystkie i jesli zostaną do mrożenia to zawsze możesz zrobić potem tak - jesli nie zdecydujecie sie na dawstwo - ze przeniesienie mrozaczki do kliniki np w Czechach. A tam można zarodki zniszczyć. W Polsce nie można.Jak sobie trochę poczytałam forum to dziewczyny tez pisza ze z 6 zapłodnionych 4 przezywają i niektóre nie przezywają zamrożenia. A co jeśli nasze nie przeżyje i kolejny miesiąc czekania i kolejna porażka i kolejne 4000. Gdybym była milionerka nie miałabym takiego dylematu. To wszystko jest takie trudne. Jeszcze dodatkowo na stymulacji, płakać mi sie chce normalnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zapładniają wszystkie np jak pacjentka ma skoczone 35 lat.Wg najnowszej ustawy można zapłodnić tylko sześć komórek jajowych i z tego może powstać sześć zarodków, niektóre kliniki zamrazaja niezaplodnione komórki jajowe, są jakieś odstępstwa ale to w szczególnych przypadkach zapladniaja więcej bo czynnik chorobowy może eliminować zarodki co w efekcie może skutkować ich brakiem, ja mialam 20 komórek jajowych pobranych, i tylko sześć zapłodnionych
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK
Nie idę mam zabronione przez samą siebie heheh pójdę tylko na betę i 19 na wizytę co będzie to będzie sama nic nie mogę zmienić ale będzie dobrze musi być nie ma innej opcji ja tam widzę już dwie fasolki z bijacymi pięknie serduchami, a moja mama widzi trójeczke hehe
Dziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK
Tak cicho na to liczę ale znowu mam plamieniaRoksii89 to będzie wtedy Twój 23dpt myślisz będą już serduszka?
To dopiero początekPomocy dziewczyny ! Miałam bardzo niespokojna noc, przy podcieraniu papier jasno- różowy , co prawda żadnej krwi narazie, jak aplikowalam luteine myślałam że zasłabne, ale na apilkatorze nic na szczęście, dzisiaj wypada dzień @, czuję jakbym zaraz miala dostać... Powiedzcie mi że to jeszcze nie koniec?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom