reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
sylha &&&&&&&&&&&&&&&& za betę będzie piękna i duża :-)
Masia123 ja podobnie jak sylha nie miałam krwawień szybko się wybudziłam,jajniki kuły na wieczór i drugi dzień ale bez żadnych skutków ubocznych,szybki bezinwazyjny zabieg moim zdaniem.
sakmi1 nie martw się będzie dobrze pozytywne myślenie kochana a samopoczucie będzie lepsze i nie zamartwiaj się na zapas
Masia123 ja podobnie jak sylha nie miałam krwawień szybko się wybudziłam,jajniki kuły na wieczór i drugi dzień ale bez żadnych skutków ubocznych,szybki bezinwazyjny zabieg moim zdaniem.
sakmi1 nie martw się będzie dobrze pozytywne myślenie kochana a samopoczucie będzie lepsze i nie zamartwiaj się na zapas
Ślicznie dziękuję!!! Jesteście kochane, bo potwornie się bałam. Jeśli nic się nie zmieni będzie w przyszłym miesiącu będzie punkcja. Jako nowa osóbka w tej kwstii jestem pełna nadziei i optymizmu, że w końcu będą wymarzone 2 kreseczki na teście ))
Magdusia 31
Fanka BB :)
masia123 też bardzo miło wspominam jak dziewczyny punkcję tzn. usypianie i wybudzenie-naprawdę nic strasznego.
A co do transferu , to jest jeszcze fajniejszy, bo widzisz na ekranie jak wprowadzaja Ci Twój zarodek-niezapomniane chwile.
Życzę Ci żeby wszystko potoczyło sie jak należy i żebyś pózniej zobaczyła wysoką bete i wymarzone dwie kreseczki
Napisz gdzie podchodzicie do In Vitro???
A co do transferu , to jest jeszcze fajniejszy, bo widzisz na ekranie jak wprowadzaja Ci Twój zarodek-niezapomniane chwile.
Życzę Ci żeby wszystko potoczyło sie jak należy i żebyś pózniej zobaczyła wysoką bete i wymarzone dwie kreseczki
Napisz gdzie podchodzicie do In Vitro???
sylha
mama bliźniakowa
Dla mnie transfer również był fajny i śmieszny, bo gin na rozluźnienie mnie opowiadał dowcipy, co mnie w końcu jeszcze bardziej zestresowało, bo nie umiałam powstrzymać śmiechu od którego czułam jak na dole wszystko mi się trzęsie. Ja niestety tak jak Magdusia nie miałam tego szczęścia zobaczyć jak maluszki wprowadzają do jamy macicy, bo gin żeby się "przebić" musiał mnie położyć całkiem na płasko, ale ważne, że poskutkowało!!!!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
sylha a dlaczego nie mógł normalnie podać tylko na płasko Cię położyli?
reklama
sylha
mama bliźniakowa
Zuzanka- szyjak macicy po owulacji obniża się i zamyka tworząc w środku kanału taki hmmm zygzak....przez który lekarz potem się musi kateterem odpowiednio przedostać do jamy macicy, ja miałam transfer w 5 dobie to też szyjka zastrajkowała już na maxa i jak byłam w pozycji normalnej ginekologicznej to nie umiał się dosłownie o 2 milimetry przedostać, męczył się męczył, aż w końcu spróbował tej pozycji i poszło gładziutko- inaczej się szujka ułożyła.A ja miałam jedynie odbicie w lampie :-)
Masia- zobaczysz będzie to niesamowite przeżycia i naprawdę nie ma się czego obawiać!!!!!!
Masia- zobaczysz będzie to niesamowite przeżycia i naprawdę nie ma się czego obawiać!!!!!!
Podziel się: