reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

myslisz nostalgia?moze tym razem po prostu inaczej reagujesz?hm...
lolitka doklanie tak mi pani z labo powiedziala:)
magdusia i dziewczyny dziekuje wam slicznie!!

reklama
zuzanka - Mój M też łykał androvit , teraz jakieś inne bierze wit. dla mężczyzn.

Minie - super że jesteście już po. Życzę Ci żeby te 2 tyg zleciały szybciutko i beta była super wysoka;-)

Nostalgia - nie martw się na zapas, organizm może różnie reagować na leki. Wszystko będzie ok

Minie, mam nadzieje ze tylko inaczej reaguje. Tyle, ze na wyciszania jajniki nie powinny "reagować" tylko siedzieć cicho :) oby tylko nie cysta lub inne cholerstwo.

Jo.M, dziękuje kochana.

sylha kciuki za bete?
sakmi jak sie czujesz?
ala, roxi na kiedy planujecie crio?
nostalgia to jak teraz dla odmiany inaczej sie czujesz niz zwykle to moze bedzie dobrze:))
joweg i jak sie czuje maz jak po badaniach?
minie &&&&&&&&&&&&

Minie, nie miałam usg jeszcze. Pierwsze usg dopiero mam mieć 6/3.

Palu, hahaha myśle ze troszkę za wcześnie jest na takie spekulacje :)

cześć dziewczyny,
Oliwia2525
gratuluję kochana ,jesteś przykładem naturalnego cudu :-) ja od razu poczułam się lepiej jeśli takim osobom się udaje to trzeba wierzyć,że i kiedyś mi się fasolina się trafi śliczna mała i tłuściutka :-):tak:&&&&&&& ja też od 7 lat się staram ale u Nas medycznie wszystko dobrze ,więc cierpliwie czekamy....:-D:tak::-)
Jo.M witaminek nigdy za wiele ,mój M brał też jakieś inne ale cholernie drogie po ponad 200 zł za opakowanie na miesiąc i bierze androvit bo tańszy a nie jest gorszy od tych z wyższej półki
Minie to teraz kcukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Paul - dzieki za pamieć
u mnie niestety przytrafiła mi sie grypa jelitowa wiec sie wymeczyłam i sie martwie czy z malenstwem ok chyba jutro jade na usg. wiec bede wiedziec , pomartwiły mnie dziewczyny tymi ciazami pozamacicznymi, pustymi jajami itd. bete miałam wysoka ale sie boje. to prawda strach nie znika przy wzroscie bety.

Cześć wszystkim,

Jestem tutaj całkowicie nowa, również w kwestii in vitro nie mam żadnego doświadczenia.
Zaczęliśmy przygotowania do in vitro i mam pytanie odnośnie punkcji, gdyż bardzo się boję samego zabiegu. Jakie były Wasze wrażenia? Czy jest to bolesne lub bardzo nieprzyjemne?

Pozdrawiam :)

reklama
Minie- trzymam mooooccccnooookciuki za oba bąbelki żeby zostały z mamusią!!!!!!!!!
Nostalgia- będzie dobrze- tak musisz myśleć.
Masia123- ja jestem prawie świeżo po punkcji i jak dla mnie to naprawdę nic strasznego usypiają Cię na kilka minut tak więc wybudzanie jest również lekkie, ja po narkozie od razy wypiłam chyba z 1L wody, bo tak mnie suszyło i mnie w ogóle nie zmuliło, krwawień żadnych nie miałam,a boleć to mnie lekko bolały jajniki 1 dnia, hmmmm tak jak na okres....wierz mi to nic w porównaniu z czekaniem na wynik :-)
No ja na betę jadę jutro- oby ładnie rosła!!!!!!!

Do góry