reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny troche tu nie zagladalam bo mam sajgon w pracy.
Bylam na usg, jajniki sa ok, wiec po świętach przystepuje do criotransferu :)
Narazie biore estrofem. Mozna pić alkohol? bo dzis mi sie szykuje impreza o niewkem czy moge ;)
Hej :-) wczoraj sobie o Tobie myslalam. Super bede trzymala kciuki [emoji110] ja we wtorek mam crio. A co alko to nie wiem bo jak nic nie pilam alkoholu.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny piszecie że beta to tylko formalność a to wczorajsze plamienie myślicie nie zaszkodziło???
To co to mogło być?

Trzeba być dobrej myśli.

Nie wiemy jaka była przyczyna krwawienia, może krwiaczek, a wtedy dzidzia powinna być ok. Oczywiście krwiaczek trzeba będzie monitorować i pewnie leżeć.

Trzeba być dobrej myśli.

Nie wiemy jaka była przyczyna krwawienia, może krwiaczek, a wtedy dzidzia powinna być ok. Oczywiście krwiaczek trzeba będzie monitorować i pewnie leżeć.

To bardziej było takie mocniejsze plamienie jak poszłam do ubikacji to było pół wkładki takiej jasno różowej. Potem to już były tylko plamki a rano z lutinusem takie ciemno pomarańczowe było, teraz już jest czysto po zwiększeniu progesteronu chyba się uspokoiło.

Dziewczyny troche tu nie zagladalam bo mam sajgon w pracy.
Bylam na usg, jajniki sa ok, wiec po świętach przystepuje do criotransferu :)
Narazie biore estrofem. Mozna pić alkohol? bo dzis mi sie szykuje impreza o niewkem czy moge ;)
super Dusia ,ze ruszasz znowu!!!!nie wiem jak z tym piciem przy estrofemie:)

Dziewczyny piszecie że beta to tylko formalność a to wczorajsze plamienie myślicie nie zaszkodziło???
To co to mogło być?
Wasnie dlatego pisałam o teście z krwi ale potem doczytałam ( oj ja gapa) ze to tak wczesny etap po transferze. No kochana to taki wyraźny tescior kłamać nie może. Gratuluję!

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Dziewczyny jestem po usg , wychodzi 9 tydz. Dzidzia rośnie , ale z nim ten nieszczęsny krwiak i plamienia mam od tyg. Muszę lezeć i lezeć. Miejmy nadzieję że się szybko wchłonie.
Trzymaj się Ilonko... łóżeczka, już daleko zabrnelaś, Twój maluszek wszystko Ci wynagrodzi;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry