reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja już po jestem!!! Zostań kochanie z mamusią!!!

A mam takie pytanie czy któraś z was brała diostinex!?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Ja też po. Ciezko było, ale to już za nami teraz sobie leżymy i odpoczywamy[emoji4]. Za ile dni robisz hcg?
Tego leku nie brałam. Mam luteine pod jezyk+ dopochwowo i encorton.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz dziś trochę zmniejszył mi dawkę waginalna i doustna progesteronu, ale dostałam Prolutex. Jakieś wskazówki do stosowania ? Mogę podawać razem z clexane w jednym czasie? Igły 0.45 będą Ok? Wzięłam też 0.3 na wszelki wypadek.
Mialyscie efekty uboczne po Prolutex?
Wiecie jaki mam progesteron?! Lekko ponad 9 w 6t2d... W głowie się nie mieści że taki niski wg mnie .
W ogóle jestem w szoku. Za 3 tyg mam zrobić usg , podobno to całkiem spotykane po ivf po podaniu dwóch zarodkow. ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie!!!
Ja byłam dziś u lekarza w klinice po wczorajszym komentarzu do moich wyników progesteronu. Tłumaczył mi, że po syntetycznych lekach nie ma tak wysokiego progesteronu we krwi, bo przecież część wkładamy dowcipnie, dodatkowo nie cały syntetyczny progesteron wychodzi w krwi.
Nic mi nie zmienił. Powiedział też, że moja beta 70 jest obiecująca, ale najważniejsza będzie ta z wtorku.

reklama
Do góry