No niestety zastrzyk. Igły i strzykawki osobno trzeba dokupić. Ale przynajmniej u mnie bezbolesny [emoji4]tak, tak ecorton, estrofem, fexipiryne (czy jakoś tak). Ale faktycznie prolutexu nie mam. To w tabletce jest, dopochwowo czy podjęzykowo?
reklama
M@gda
Moderatorka
Dziewczyny potrzebuje porady. Wczoraj miałam punkcje. Wszystko ok pobrali 6-8 komórek. Dziś miałam wyslac sms miedzy 14-16 z zapytaniem co tam sie dalej dzieje. Wyslalam o 14 i 15 ale lekarz sie nie odzywa. Dzwoniłam do kliniki i powiedzieli ze dr caly czas przyjmuje i zeby czekac. Zaczyna mnie to denerwować i martwić. Co o tym myślicie?
Spokojnie, doktor sam tego nie robi przecież. jest zespół embriologów, którzy muszą wszystko posprawdzać. Daj tech chwile twoim komórkom na zapłodnienie i pierwszy podział.
Dobrze, że zadzwoniłaś, ale poczekaj na odpowiedź
M@gda
Moderatorka
Podziel sięJa dziś nadałam progesteron i mam 160,89 to chyba za dużo
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Nie chciałabym się już więcej kłuć, bo zaraz nie będę miała gdzie... Siniaki na całym brzuchu mam. A jeden był tak duży, że czułam go przy poruszaniu.No niestety zastrzyk. Igły i strzykawki osobno trzeba dokupić. Ale przynajmniej u mnie bezbolesny [emoji4]
Roksii89
Fanka BB :)
No też pamiętam, że koleżanka bała się, że nie wyrobi do stymulacji, żeby to wyleczyćPo konsultacji z urologiem mowil ze leczenie jest dobre ale faktycznie trzeba odczekac 3 miesiace zeby plemniory wrocily do normy po antybiotyku.
Poderzewa ze tez sa to te bakterie chlamydia mycoplazma i ureoplazma mowil ze stosuje sie na nie wlasnie doxycykline czyli unidox. Biseptol tez mozna podac ale caly czas powtarzal o doxycyklinie. I powiedzial tez ze moze to nie dac zadnego efektu poprawy ale warto sprobowac.
I chyba zosraniemy tylko przy unidoxie i ja tez bede brac.
Jak dobrze pamietam to ktoras z was walczyla z ureoplazma przed podejsciem tylko nie pamietam ktora. Prisze zeby sie odezwala i przypomniala jak wygladala jej kuracja
Roksii89
Normalka u mnie w klinice też to tak wyglądaDziewczyny potrzebuje porady. Wczoraj miałam punkcje. Wszystko ok pobrali 6-8 komórek. Dziś miałam wyslac sms miedzy 14-16 z zapytaniem co tam sie dalej dzieje. Wyslalam o 14 i 15 ale lekarz sie nie odzywa. Dzwoniłam do kliniki i powiedzieli ze dr caly czas przyjmuje i zeby czekac. Zaczyna mnie to denerwować i martwić. Co o tym myślicie?
M@gda
Moderatorka
W Wy kiedy miałyście jakieś pierwsze wieści?
Ja w sumie nie dzwoniłam, 3 dni później miałam wizytę i lekarz powiedział, że z 6 zalanych jajek 5 się zapłodniło i do 3ciej doby dotrwało. Przytrzyma je wszystkie do 5tej i zakłada ze 1 blastka lub 2 będą. I były 2.
Roksii89
Nigdy progesteronu nie jest za dużo w ciąży on jest bardzo ważny, żeby utrzymać ciążęJa dziś nadałam progesteron i mam 160,89 to chyba za dużo
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mery86
Ok to czekam dalejJa w sumie nie dzwoniłam, 3 dni później miałam wizytę i lekarz powiedział, że z 6 zalanych jajek 5 się zapłodniło i do 3ciej doby dotrwało. Przytrzyma je wszystkie do 5tej i zakłada ze 1 blastka lub 2 będą. I były 2.
Podziel się: