reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Posmaruj te miejsca gdzie sika skorka z cytfyny badz pomaranczy, koty cytrusow nie lubia, a miejsce gdzie sie zsikal umyj woda z octem zeby nie czul zapachu bo bedzie tam robil caly czas. A to kot czy kocica?

Prawdam taka, że nie ważne czy kot czy kocica, jeśli niesterylizowany hormony mogą szaleć bez względu na płeć.

To jest wykastrowany kocur;)
1491453730-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Łooooo, ale piękny!!!!! O.O

Nie 5 , a 2 dni różnicy na szczęście. To niewiele, więc tym się nie niepokoje , tylko tetnem tak niskim. Ja się uciesze jak urodze o czasie zdrowe dziecko.

Zapomniałam zapytać lekarza czy jakis uspokajacz mogę wziąć, bo źle ze mną wewnętrznie. Jeszcze na dodatek brzuch mnie boli cały wieczór, jakieś kłucia, których wcześniej nie mialam.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napij się melisy. Nie kombinuj z lekami bo to juz nie chodzi o Twój komfort tylko o zdrowie twojego dziecka. Bije serduszko? Bije. W tym czasie wiele kobiet nawet zarodka nie widzą na usg.

[emoji127] 28.10.2017

Normalne Joko. Ja się przez kilka dni zwijałam z bólu i lezalam cały dzień. Dzielna jesteś, że jesteś w prazy.
Oj kochana dziś już nie poszłam do pracy bo jak leżę to jest fantastycznie a jak się ruszam to kiepsko a najbardziej kiepsko tzn. boli jak chce mi się siusiu i mam pełny pęcherz! Po południu lecę do internisty niech mi wypisuje L4.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia, ty wczoraj byłaś na wizycie, jak u Ciebie? Jakie wieści?? Kiedy ruszasz??
Tak bylam wiesci po wizycie nastepujace :)
Lekarz zgodzil sie na encorton choc krecil nosem ale emek zaczol mowic ze jak nie ma dowodow ze pomaga to dla psychicznego spokoju niech da i zgodzil sie :D
Wyniki emka tyci tyci sie poprawily ale jednak dalej zolnierzyki wiruja w miejscu ni cholery nie chca sie ruszac do przodu. Zmienil sie laborant i jako jedyny na 4 badanja napisal ze skoro w nasieniu jest duzo leukocytow to podejrzewa infekcje bakteryjna. Musimy wiec emka podleczyc antybiotykiem. Lekarz przepisal miesieczna kuracje biseptol pizniej unidox i pozniej diclofenac. Ale moja czujnosc i wiedza na temat biseptolu sprawia ze dzis ide w pracy do urologa w imieniu emka skonsultowac czy niw jest to zbyt drastyczna terapia bo biseptol uszkadza plemniki. Moze urolog bedzie mial pomysl na mniej silny antybiotyk. Mam taka nadzieje bo w przeciwnym razie bedziemy musieli wszystko przesunac o 3 miesiace. Dla mnie to tragedia :)
Moze po leczeniu cos sie jeszcze poprawi z ruchem
Czytalam ze moze to byc mycoplazma albo ureoplazma one nie pozwalaja sie ruszac plemnikom. U nas w klinice przed ivf nie robia tych badan. Badaja tylko chlamydie.
I moze tu siedzi problem bo 3 lata temu emek mial 40% zywych plemnikow 30% o ruchu wolnym postepowym i w tamtych badaniach leukocyty byly w normie a traz pokrywaja cale pole widzenia. Wiem ze badanie ktore bylo robione 3 lata temu moze nie miec odniesienia do teeazniejszych ale jednak mam nadzieje ze to wina bakterii i da sie jeszcze cos z tym zrobic. Szkoda ze wczesniej nikt w badaniach o tym nie wspomnial

reklama
Do góry