no naprawde ladnyŁooooo, ale piękny!!!!! O.O
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Justyna3007
Ja miałam brać relanium po transferze ale niestety do niego nie doszłoI jeszcze pytanko- bralyscie może jakieś leki lub inne środki żeby się trochę uspokoić i wyciszyć?
adunnnia90
I jak kochana nadal boli? Jak sie czujesz?Oj kochana dziś już nie poszłam do pracy bo jak leżę to jest fantastycznie a jak się ruszam to kiepsko a najbardziej kiepsko tzn. boli jak chce mi się siusiu i mam pełny pęcherz! Po południu lecę do internisty niech mi wypisuje L4.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu pomyslalam o tym samym.czasami warto sprobowac .nie wiem Gosiu czy moze juz byliscie w innej klinice ale jezeli nie to moze powinnas o tym pomyslec.widze,ze dlugo to trwa wszystko i z pewnoscia nie jest to dla Ciebie sytuacja komfortowa .ja podczas mojego leczenia,ktore tez trwalo kupe czasu mialam chwile zwatpienia czy to kiedys sie w koncu skonczy.skonczylo sie i wszystko sie ulozylo.takze i Tobie sie uda napewno.dostaniesz w koncu nagrode za cierpliwosc i cale te poswiecenieGosia ty to masz, co rusz coś.
Jak to czytam to powiem ci szczerze, że coraz mniej jestem przekonana do kliniki w której się leczysz. Może warto skonsultować sytuację w innej klinice?
karolina1984
Byłam dzis w klinice , pobrali mi krew i kazali czekac . Czekam i wierze , ze stanie sie cud i beta wzrośnie !!!
musi wzrosnac!!!daj znacByłam dzis w klinice , pobrali mi krew i kazali czekac . Czekam i wierze , ze stanie sie cud i beta wzrośnie !!!
M@gda
Moderatorka
Byłam dzis w klinice , pobrali mi krew i kazali czekac . Czekam i wierze , ze stanie sie cud i beta wzrośnie !!!
Uda się!
reklama
relanium bralamI jeszcze pytanko- bralyscie może jakieś leki lub inne środki żeby się trochę uspokoić i wyciszyć?
Podziel się: