reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jest wykastrowany kocur;)
1491453730-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj kochana dziś już nie poszłam do pracy bo jak leżę to jest fantastycznie a jak się ruszam to kiepsko a najbardziej kiepsko tzn. boli jak chce mi się siusiu i mam pełny pęcherz! Po południu lecę do internisty niech mi wypisuje L4.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak kochana nadal boli? Jak sie czujesz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia ty to masz, co rusz coś.
Jak to czytam to powiem ci szczerze, że coraz mniej jestem przekonana do kliniki w której się leczysz. Może warto skonsultować sytuację w innej klinice?
Gosiu pomyslalam o tym samym.czasami warto sprobowac .nie wiem Gosiu czy moze juz byliscie w innej klinice ale jezeli nie to moze powinnas o tym pomyslec.widze,ze dlugo to trwa wszystko i z pewnoscia nie jest to dla Ciebie sytuacja komfortowa .ja podczas mojego leczenia,ktore tez trwalo kupe czasu mialam chwile zwatpienia czy to kiedys sie w koncu skonczy.skonczylo sie :) i wszystko sie ulozylo.takze i Tobie sie uda napewno.dostaniesz w koncu nagrode za cierpliwosc i cale te poswiecenie:biggrin2::tak:

Emilianka6966 ależ piękne zwierze [emoji1] szkoda ze ja jestem uczulona na sierść kota bo marzył mi się maine coon

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry