reklama
G
gość 5
Gość
Yeah!!! Gratulacje
M@gda
Moderatorka
No ja 11 jajek zamrozilam. Moze bedzie na pozniej a jak nie to rozwazam podzielenie sie nimi.Duzo? To jest opcja gigant, nie wiem czy mozna miec wiecej. Kiedys spotkalam dziewczyne, jeszcze przed obowiazujaca ustawa, ktora twierdzila, ze ma zamrozonych 16 blastocyst. Kurcze, czy to mozliwe? Taka grupa zlobkowa z jednej stymulacji
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
M@gda
Moderatorka
Dostalam wyniki, wiec juz oficjalnie:
Beta 70
Progesteron 25
Uuuu jeeee szal cial.
Beta 70
Progesteron 25
Uuuu jeeee szal cial.
anetka303
Fanka BB :)
GratulacjeDostalam wyniki, wiec juz oficjalnie:
Beta 70
Progesteron 25
Uuuu jeeee szal cial.
[emoji127] 28.10.2017
Emilianka6966
Oj bidulka, ja też psiara i kociara, ja dwa lata temu po podobnej tragedii nie mogłam doisc do siebie, dostałam dwa kotki i jednego udusił owczarek, umierał mi na rękach dziubulek, dlatego drugi podwórka nie widzi, i ostatnio problem bo kupa w kuwecie a siku gdzie popadnie, zwierzątka traktuje się jak dzieci, nas z mężem połączyła miłość do pupili... bardzo współczuję; (Kurczę dziewczyny mam straszny dzień. Parę godzin spędziłam w ogromnym stresie u weterynarza. Mój mąż wyjeżdżając z garażu przejechał kota mimo iż go wyganial jakoś wszedł pod koła. Jest załamany i ja też mimo iż wszystko robiliśmy niestety nie przeżył. Mam doła a wiem że nie mogę się teraz denerwować. Weszłam na forum prześledzić po całym dniu a wy też rozmawiacie o kotach i psach
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
nawet tak nie mysl!!!!wszystko bedzie dobrze! prosze,mysl pozytywnieHej, nie doczytałem Was jeszcze, jestem kilkanaście stron do tyłu, ale napiszę co dziś się dowiedzualam. Jestem roztrzesiona. Lekarz z transferu wyliczył 6t1dz, pecherzyk jest wielkości 2.7mm co daje wiek 5t6d. Jest tętno, którego nie słyszałam, tylko widziałam, ale wolne... nieco ponad 90 uderzeń... Lekarz powiedział że norma jest od 90... Mam iść na USG jeszcze raz. Idę w poniedziałek. Jeśli co się stanie znowu to ja tego nie przeżyje...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Wstaw mu moze 2 ga kuwete. Moje siusiu robia w 1 a kupke w 2. Ale jeszcze pojedz do weta z nim. Moze cos go bolec.i tak ci o tym sygnalizuje.Oj bidulka, ja też psiara i kociara, ja dwa lata temu po podobnej tragedii nie mogłam doisc do siebie, dostałam dwa kotki i jednego udusił owczarek, umierał mi na rękach dziubulek, dlatego drugi podwórka nie widzi, i ostatnio problem bo kupa w kuwecie a siku gdzie popadnie, zwierzątka traktuje się jak dzieci, nas z mężem połączyła miłość do pupili... bardzo współczuję; (
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Gratulacje [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji173]Dostalam wyniki, wiec juz oficjalnie:
Beta 70
Progesteron 25
Uuuu jeeee szal cial.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Przyjda i bedzie dobrze.Ja moich nie mam i nie wiem czemu...
Podziel się: