reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wczoraj była taka radość 14dpd (5 dniowe ) beta 232 a dzis spadła na 201
Współczuję Karolina... naprawdę bardzo.
Moja beta ostatnio rosła, ale wolno, ciąża skończyła się w 14 tygodniu, to dla mnie ogromna trauma. Dziś, po crio, serduszko w pecherzyku bije trochę wolno. Płakać mi się chce i modlę się że jeśli mam nie mieć z tego dziecka, jeśli ma się coś stać złego, to żeby to się zakończyło jak najszybciej. ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę dziewczyny mam straszny dzień. Parę godzin spędziłam w ogromnym stresie u weterynarza. Mój mąż wyjeżdżając z garażu przejechał kota mimo iż go wyganial jakoś wszedł pod koła. Jest załamany i ja też mimo iż wszystko robiliśmy niestety nie przeżył. Mam doła a wiem że nie mogę się teraz denerwować. Weszłam na forum prześledzić po całym dniu a wy też rozmawiacie o kotach i psach
Bardzo mi przykro... ja za moimi jak na sraczke latam jak dlugo nie wracaja. Zbieram potracone zwierzeta z drogi i woze do weterynarza, chociaz po to zeby je uspic i zeby nie cierpialy, a ile sie przy tym narycze... sasiedzi maja mnie za wariatke.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tyle lat go mieliśmy i nigdy nie wszedł pod koła nie wiem jak to się stalo
Tak mi przykro. U mnie psy to tez jak członkowie rodziny. Przykro mi...

0d1ycsqvyoi9w9m1.png

Tyle lat go mieliśmy i nigdy nie wszedł pod koła nie wiem jak to się stalo
Ooo jeny wiem co czujesz mi dwa lata temu weterynarz zabił psa nie obudził z narkozy tylko wymyślal co chwile jakieś choroby i mój kochany synek bo tak do niego mówiłam umarł nam na rękach jesxze próbowałam go z mamą reanimawac ale nie było już szans do końca życia będę miała to przed oczami trzymaj się :-*

Współczuję Karolina... naprawdę bardzo.
Moja beta ostatnio rosła, ale wolno, ciąża skończyła się w 14 tygodniu, to dla mnie ogromna trauma. Dziś, po crio, serduszko w pecherzyku bije trochę wolno. Płakać mi się chce i modlę się że jeśli mam nie mieć z tego dziecka, jeśli ma się coś stać złego, to żeby to się zakończyło jak najszybciej. ..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz wierzyć , ze sie uda ! Trzymam
Kochana za Ciebie i za
siebie kciuki ! Tak sie cieszyłam , najpierw test pozytywny , potwierdzenie ciazy , a ty teraz wielka tajemnica , ale nie wróży tu nic dobrego .Za szybko to wszystko sie dzieje :(

Bardzo mi przykro... ja za moimi jak na sraczke latam jak dlugo nie wracaja. Zbieram potracone zwierzeta z drogi i woze do weterynarza, chociaz po to zeby je uspic i zeby nie cierpialy, a ile sie przy tym narycze... sasiedzi maja mnie za wariatke.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda Możesz zostać moja przyjaciółka jestem taka sama :-) już Cię lubię hehehe

reklama
Do góry