Dziękuje Dziewczyny :* nie wiem jakbym dała radę bez Was :*bardzo dziękuje za wszystko co tu piszecie, radzicie i za wsparcie :*
reklama
M@gda
Moderatorka
Przecież po to nas tu masz, i my ciebie też po to mamy. Jedna potrzebuje wsparcia dziś, inna jutro... (a jeszcze inne wczoraj )Dziękuje Dziewczyny :* nie wiem jakbym dała radę bez Was :*bardzo dziękuje za wszystko co tu piszecie, radzicie i za wsparcie :*
Emilianka6966
Fanka BB :)
A co bierzesz z progesteronu?Czy mam martwi się tym progesteronem?
czy może on zaszkodzić mojemu maluszkowi w takiej jednostce na tym etapie?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
U dr. Guzowskiego. Nie mogepowiedziec zlego slowa o nim. Zawsze usmiechniety i z poczuciem humoru :-) ja musze sie umowic n wizyte w 20 dc i bedzie nam tlumaczyl jak przeprowadza sie stymulacje no i pod koniec maja zaczynamy :-) a ty u kogo sie leczysz ?
Ja też zaczynam pod koniec maja (zupełnie gdzie indziej,ale to mało istotne) więc będziemy mogły się wspierać
M@gda
Moderatorka
I zycze ci zebys zakwitla (zapaczkoeala ) nawet w malo sprzyjajacych warunkach, jak te bidne krokusy w moim ogrodku!Dziękuje Dziewczyny :* nie wiem jakbym dała radę bez Was :*bardzo dziękuje za wszystko co tu piszecie, radzicie i za wsparcie :*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
A ja nic kompletnie nie czuję, dopiero 2dpt, noc miałam niespokojną i tyle, po iui czułam wszystko a teraz cichosza, może taka akurat natura... Uspokoiłam się po tej przykrej rozmowie z siostrą, tak mi ciśnienie skoczyło...
Emilianka6966
Jakie bidne- elegansze krokusyI zycze ci zebys zakwitla (zapaczkoeala ) nawet w malo sprzyjajacych warunkach, jak te bidne krokusy w moim ogrodku!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Zalecam spokój, ciszę i całkowity zen - powiedziała panikara.A ja nic kompletnie nie czuję, dopiero 2dpt, noc miałam niespokojną i tyle, po iui czułam wszystko a teraz cichosza, może taka akurat natura... Uspokoiłam się po tej przykrej rozmowie z siostrą, tak mi ciśnienie skoczyło...
Mala218
Aktywna w BB
Duphaston 3×1 luteine 2×2 i crinone na noc
reklama
Emilianka6966
To musi być ok doczekaj na wizytę, nie jest jeszcze tak niskieDuphaston 3×1 luteine 2×2 i crinone na noc
Podziel się: