reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiem Wam jedno- z rodziną najgorzej, nie wierzę co usłyszałam od własnej siostry- żebym nie cieszyła się za szybko jak zobaczę test pozytywny, bo zawsze do 3 miesięcy mogę poronic, a lekarze dają złudną nadzieję... Nie wierzę! Jak można mówić tak osobie, która ma za sobą kilka lat- kilkadziesiąt miesięcy wyczekiwań ;(

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde noooooo, krzyczec mi sie chce jak takie teksty czytam, a juz nie wyobrazam sobie, ze mialby mi to ktos bliski powiedziec.

Ja do tej pory powiedzialam tylko bratu, chociaz kiedys bardzo sie z nim poklucilam i dluuuugo sie do siebie nie odzywalismy, a dopiero teraz odbudowujemy relacje. Powiedziałam mu, bo jest najbardziej otwarta osoba w rodzinie i nie jest papla (jak reszta rodziny). I mimo, ze rzadko do mnie dzwoni, to dzwonil kilka razy ostatnio spytac jak sie czuje i przypomniec ze trzyma kciuki. Co prawda dodal ze kibicuje nam tez z osobistego powodu - jakby nam sie udalo to by rodzice choc na troche od niego sie odczepuli [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez tak bylo. Gamete i doktora polecił mi moj ginekolog. Kto wie moze sie mijałyśmy [emoji4] my w gamecie leczymy sie od lipca 2016.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A my od wrzesnia 2016. O dziecko staramy sie prawie 3 lata. Jestem młoda bo mam 24 lata ale marze o zalozeniu rodziny. Na dodatek wiem ze nie mam szans na naturalne poczęcie dlatego nie odkładamy tej sprawy.

Doktor odpowiedziała mi jakie leki i ile biorę więc odp zobaczymy co napisze dziewczyny z moją beta jest chyba coś nie tak wczoraj o 8 rano robiłam betę było 90,2 dzisiaj o 14 i wyszło 217 chyba za dużo? sama już nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim
Jakie za dużo? Przy blizniakach tak rośnie [emoji9] hehe ale sie cieszę

[emoji127] 28.10.2017

Powiem Wam jedno- z rodziną najgorzej, nie wierzę co usłyszałam od własnej siostry- żebym nie cieszyła się za szybko jak zobaczę test pozytywny, bo zawsze do 3 miesięcy mogę poronic, a lekarze dają złudną nadzieję... Nie wierzę! Jak można mówić tak osobie, która ma za sobą kilka lat- kilkadziesiąt miesięcy wyczekiwań ;(

to naprawde przykre zwlaszcza ,ze mowi takie rzeczy siostra .nie fajnie.powinna sie wstydzic:angry:

reklama
A my od wrzesnia 2016. O dziecko staramy sie prawie 3 lata. Jestem młoda bo mam 24 lata ale marze o zalozeniu rodziny. Na dodatek wiem ze nie mam szans na naturalne poczęcie dlatego nie odkładamy tej sprawy.
I bardzo słusznie, ja tak się włuczylam po lekarzach konowałach ,zmarnowałam czas i pieniądze, ale nikt mnie nie pokierował, dopiero ostatni lekarz powiedział szczerze, że jego możliwości już się skończyły i wygonił mnie do kliniki

Do góry