Ilona 88
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro...ale masz jeszcze eskimoski i walcz dalej!!!Za mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro...ale masz jeszcze eskimoski i walcz dalej!!!Za mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka
Dzięki Mala218 :*Tak mi przykro kochana...
No niestety w takim wypadku musisz odłożyć leki i czekać na @.
Jeżeli chciałabyś odrazu podejść do kriotransferu musiałabyś zacząć brać leki.
Ja od 2 dc brałam estrofem i w 12 dc byłam na podgladzie endo.
Trzymaj sie
Dzięki Mala218 :*
a długo na ta @ czekałaś?
Ja robilam u nich dwa razy in vitro i nie polecam. Z roznych powodow, nie umieli doprowadzic zarodkow do blastocysty, tylko kiepskiej jakosci zarodki wyhodowali. Zarodki im padaly, to postanowili je takie kiepskie mrozic na sile, w 4ej dobie, co przypadkiem! wyszlo podczas wizyty u innego lekarza. Polecam Salve w Łodzi, maja tez udowodniona wyzsza skutecznosc o bodajze 12%. Gameta 29%, a Salve 41%. W Salve jest przede wszystkim bardzo dobry embriolog, a embriolog, jego doswiadczenie, jest chyba wazniejszy w tym wszystkim od lekarza.Nie czytałam waszych wpisów od wczoraj a tu tyle zaległości :-) trzymam bardzo mocno kciuki za was wszystkie dziewczyny :-)
Mimo że was nie znam to bardzo przezywam wasze problemy
Czy któraś z was leczy sie w Gamecie w Rzgowie kolo Łodzi ?
Odstawiasz leki i dostajesz @. W mojej klinice, jesli umawiasz sie na wizyte jeszcze przed @ to mozna podejsc od razu w tym cyklu po @ do criotransferu. Chodzi o scratching, zeby zdazyli przed @. Nie wiem jak to jest u Ciebie praktykowane, ale jesli chcesz podejsc jak najszybciej, to skontaktuj sie z klinika.Mamy dwa eskimosy Wiec nadzieja jeszcze do końca nie umarła...
Dziewczyny jak to teraz wyglada dalej skoro się nie udało? Odstawiam leki i dostaje @ czy jakos będzie wywoływana? Kiedy można spróbować ponownie? Podpowiedzcie coś proszę
I ja mam podobnie, nie wiem co to teściowie, a z kolei moja mama traktuje mojego męża jak swojego syna, o którym marzyła, czasami lepiej niż mnie i bywam zazdrosna, a on taki zagłaskany misioTo macie tesciowe dziewczyny... ja niemam wcale tesciow (moj maz bardzo poznym.dzieckiem byl) i raz sie.ciesze raz zaluje. W sumie nie wiem jak to do konca jest.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki bardzo- czekam na telefon od lekarza i będę działać także nie składam broni jeszczeOdstawiasz leki i dostajesz @. W mojej klinice, jesli umawiasz sie na wizyte jeszcze przed @ to mozna podejsc od razu w tym cyklu po @ do criotransferu. Chodzi o scratching, zeby zdazyli przed @. Nie wiem jak to jest u Ciebie praktykowane, ale jesli chcesz podejsc jak najszybciej, to skontaktuj sie z klinika.
Dokladnie, moja mama traktuje mojego meza tak jak mojego brata albo i lepiej!I ja mam podobnie, nie wiem vo yo teściowie, a z kolei moja mama traktuje mojego męża jak swojego syna, o którym marzyła, czasami lepiej niż mnie i bywam zazdrosna, a on taki zagłaskany misio
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie brałam tej opcji pod uwagę; ( bardzo mi przykro, trzymaj się kobietko, musisz powstać po upadku bo kolejny kropeczek chce szczęśliwą mamusięZa mnie już nie musisz trzymać
Wynik 0,1 porażka