reklama
Sol
Fanka BB :)
Ale ladny suwaczekJa punkcję miałam 13 dnia cyklu więc doliczylam jeden dzień dodatkowo.
Roksii89
Też mi się podoba:-) nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy można wstawićAle ladny suwaczek
https://www.suwaczki.com/Też mi się podoba:-) nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy można wstawić
pkati
Oska305
Ja miałam tez brac jakos do 14t ale jak odstawilam
Okazało sie ze mam mało progesteronu i brałam dalej Prolutex do 18 tc
i tak do 8 m ciazy 3x Utrogest [emoji30]prawie cała ciaze
Mysle ze jak bedziesz w 14 to twoj lekarz sprawdzi jaki masz prog czy przedłużyć czy nie. Normalnje od 12tc produkcje prog przejmuje łożysko tak mi sie wydaje ale u mnie to jakos nie funkcjonowało zbyt dobrze ... pozniej brałam progesteron znowu bo miałam w 31 Tc bardzo skrócona szyjke ....
dziewczyny boze jak ja wam zycze wszystkim nudnej i spokojnej ciazy i sobie tez
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam tez brac jakos do 14t ale jak odstawilam
Okazało sie ze mam mało progesteronu i brałam dalej Prolutex do 18 tc
i tak do 8 m ciazy 3x Utrogest [emoji30]prawie cała ciaze
Mysle ze jak bedziesz w 14 to twoj lekarz sprawdzi jaki masz prog czy przedłużyć czy nie. Normalnje od 12tc produkcje prog przejmuje łożysko tak mi sie wydaje ale u mnie to jakos nie funkcjonowało zbyt dobrze ... pozniej brałam progesteron znowu bo miałam w 31 Tc bardzo skrócona szyjke ....
dziewczyny boze jak ja wam zycze wszystkim nudnej i spokojnej ciazy i sobie tez
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
CzarnaInka
Tak Ci powiedzieli? Jestem ciekawa na jakiej podstawie tak stwierdzaja, co decyduje do kiedy musimy go brac. Mi dzis dr powiedziala, ze przy blizniakach moze byc dluzej niz przy pojedynczej. A po ile go kupujecie? Ja za 7 ampulek prolutexu 140zl, moze da sie taniej?Dziewczyny czy wy prolutex bierzecie do 14 tyg. Ja będę musiała. A jak jest z przeciwzakrzepowymi, luteina i encortonem?
ja mialam okolo 2 tyg.zastrzyki .punkcja i za 3 dni transfer.to za pierwszym podejsciem.za drugim razem podobnie tylko transfer sie nie odbyl bo jajeczka sie nie zaplodnily.A ile trwała u ciebie cała procedura od pierwszego zastrzyku do wprowadzenia zaplodnionych jajeczek? Ja mam prowadzone in vitro w manchesterze i jest tam jedna położna, która nie powinna mieć styczności z ludźmi. Mam nadzieję że więcej na nią nie trafie- okropna kobieta.
reklama
Podziel się: