reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To ja zaczynam mieć małe wątpliwości i naprawdę zaczynam się martwić skoro tak wszystkim się udaje tu na forum to w końcu chyba ta zła passa trafi na mnie :hmm::hmm::hmm:

reklama
Gratuluję Wam dziewczyny i bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych bet, ale ja dziś chyba mam doła, dlatego dziś raczej się nie będę udzielać żeby nikomu się nie udzielil mój zły nastrój :baffled:

Jako ze wczoraj obkupilam sie w sikacze, dzisiaj zrobilam 2.
Chyba mialyscie racje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magda tam przy mojej wizycie 19 kwietnia wstaw proszę te serduszka, bo to będzie już serduszkowa. O ile wstawienie się na listę ogarnęłam, tak tych serduszek i innych obrazków jeszcze nie [emoji12]

0d1ycsqvyoi9w9m1.png

Dziewczyny ja mam straszny dzien ..;((( wogole
beta super 117 dzisiaj jest 8dpt nieiwme
Nawet czy ok czy mała ....od wczoraj miałam brązowe plamienie myslalam
Ze to implantacyjne plamienie wyszło jescze dzisiaj byłam w labo o 11 i o 13 wyniki były. I czyta mi hcg 117
Progesteron 3!!!! Pani bierze jakies leki a ja tak!!!!!
Jakie ***** 3??!!! Ja biore 6x Utrogest i sytuacja jak z tamtej ciazy to samo i nie kumam czemu mi zapobiegawczo nie przepisali juz prolutexu jak wtedy tez tak miałam tyle ze mi progesteron spadł dopiero jakos 10 dpt.. i szybko załatwiłam
Ze m klinika przesłać
Fax do apteki i maja mi wydać Prolutex i teraz juz wstrzyknęłam procz tego wzielam do ustnie 2x jescze Utrogest czuje sie jak pijana... ale boze mam nadzieje ze nie bedzie za późno jak o 11 jakos byłam oddac krew i było 3 progesteron;((( boze módlcie sie zebym nie straciła tej ciazy ;((( a na dodatek tego wszystkiego mam dzidiaj urodziny ale nic nie chciałam mowic ale teraz leze i płacze;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana trzymam mocno kciuki zeby fasolina dobrze sie trzymala maminej macicy mimo niskiego progesteronu :*

reklama
dziewczyny gratuluje tym co się udało a tym co się nie udało życzę wytrzymałości i cierpliwości, nie poddawajcie się bo naprawdę warto, u nas też było źle, rok leczenia, już nie wierzyłam w cuda, a tu nagle dwójka :) :) podwójne szczęście, podwójna radość moja i mojego męża :)
powiedzcie mi tylko dziewczyny jak jest u was?? mówiliście rodzinie że podchodzicie do in vitro? my nikomu nie mówiliśmy, ale jak się dowiedzieli o bliźniakach to wszystkich zaskoczyliśmy, bo w rodzinie bliźniaków nie ma, znaczy w najbliższej bo w dalszej jakby się dłużej zastanawiał to byśmy znaleźli, ogólnie nikt nic nie dopytuje skąd i jak,powiedzieliśmy że lekarz mówił ze cuda się czasami takie zdarzają [emoji14] moze się domyślają, może nie, ale się wszyscy cieszą :) a jak jest u was? mówicie im prawdę? czy też temat omijacie?
Moja rodzina, rodzina męża i cześć znajomych wiedzą o ivf. Od początku wszyscy bardzo nam kibicowali, nie spotkałam się z negatywna reakcją

[emoji127] 28.10.2017

Do góry