tusiaczzek1988
Fanka BB :)
To ja zaczynam mieć małe wątpliwości i naprawdę zaczynam się martwić skoro tak wszystkim się udaje tu na forum to w końcu chyba ta zła passa trafi na mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Roksi gratuluje piekny wynik warto czekac na takie piekne chwileMam wyniki
Beta 90,2
Progesteron 35,5
Estradiol 147
Gratuluje :*Beta 232
Gratulacje :*Dziewczyny, dziś u mnie 10 dpt (5 dniowe), wczoraj robiłam badania i tu:
Beta - 318
Progesteron - 86
Estradiol - 868
Od wczoraj wieczorem bardzo boli mnie brzuch, momentami jakbym miała okres, czy to jest normalne?
Magda tam przy mojej wizycie 19 kwietnia wstaw proszę te serduszka, bo to będzie już serduszkowa. O ile wstawienie się na listę ogarnęłam, tak tych serduszek i innych obrazków jeszcze nie [emoji12]Jako ze wczoraj obkupilam sie w sikacze, dzisiaj zrobilam 2.
Chyba mialyscie racje.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pierś do przodu i idź na betę. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu.Gratuluję Wam dziewczyny i bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych bet, ale ja dziś chyba mam doła, dlatego dziś raczej się nie będę udzielać żeby nikomu się nie udzielil mój zły nastrój
Kochana trzymam mocno kciuki zeby fasolina dobrze sie trzymala maminej macicy mimo niskiego progesteronu :*Dziewczyny ja mam straszny dzien ..;((( wogole
beta super 117 dzisiaj jest 8dpt nieiwme
Nawet czy ok czy mała ....od wczoraj miałam brązowe plamienie myslalam
Ze to implantacyjne plamienie wyszło jescze dzisiaj byłam w labo o 11 i o 13 wyniki były. I czyta mi hcg 117
Progesteron 3!!!! Pani bierze jakies leki a ja tak!!!!!
Jakie ***** 3??!!! Ja biore 6x Utrogest i sytuacja jak z tamtej ciazy to samo i nie kumam czemu mi zapobiegawczo nie przepisali juz prolutexu jak wtedy tez tak miałam tyle ze mi progesteron spadł dopiero jakos 10 dpt.. i szybko załatwiłam
Ze m klinika przesłać
Fax do apteki i maja mi wydać Prolutex i teraz juz wstrzyknęłam procz tego wzielam do ustnie 2x jescze Utrogest czuje sie jak pijana... ale boze mam nadzieje ze nie bedzie za późno jak o 11 jakos byłam oddac krew i było 3 progesteron;((( boze módlcie sie zebym nie straciła tej ciazy ;((( a na dodatek tego wszystkiego mam dzidiaj urodziny ale nic nie chciałam mowic ale teraz leze i płacze;(
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja rodzina, rodzina męża i cześć znajomych wiedzą o ivf. Od początku wszyscy bardzo nam kibicowali, nie spotkałam się z negatywna reakcjądziewczyny gratuluje tym co się udało a tym co się nie udało życzę wytrzymałości i cierpliwości, nie poddawajcie się bo naprawdę warto, u nas też było źle, rok leczenia, już nie wierzyłam w cuda, a tu nagle dwójka podwójne szczęście, podwójna radość moja i mojego męża
powiedzcie mi tylko dziewczyny jak jest u was?? mówiliście rodzinie że podchodzicie do in vitro? my nikomu nie mówiliśmy, ale jak się dowiedzieli o bliźniakach to wszystkich zaskoczyliśmy, bo w rodzinie bliźniaków nie ma, znaczy w najbliższej bo w dalszej jakby się dłużej zastanawiał to byśmy znaleźli, ogólnie nikt nic nie dopytuje skąd i jak,powiedzieliśmy że lekarz mówił ze cuda się czasami takie zdarzają [emoji14] moze się domyślają, może nie, ale się wszyscy cieszą a jak jest u was? mówicie im prawdę? czy też temat omijacie?