Julita1234
Fanka BB :)
Czyli mi wychodź czy to od punkcja czy od@ tyle samo od 27 lutegoA to ja liczyłam od okresu. Czyli moje Kropki już o dzień starsze niż sądziłam [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli mi wychodź czy to od punkcja czy od@ tyle samo od 27 lutegoA to ja liczyłam od okresu. Czyli moje Kropki już o dzień starsze niż sądziłam [emoji7]
znieczylaja dożylnie .spora dawka.w Uk nie usypiaja.przynajmniej w mojej klinice nigdy tego nie robili.nie bedziesz czula.nie martw sie.po bedziesz troszke obolala jak to po punkcjiJakto nie usypiali?
Nie bolało cie?
Jak można jajowody znieczulic?
A czy byl podany wtedy jeden zarodek czy dwa? Bo byc moze na poczatku dwa sie zaimplantowaly... Wrozenie blizniakow z bety, to takie wrozenie z fusow, ale jesli jest duzo wyzsza to jest jakas szansa na te blizniaki. Jesli by wrozyc z bety, to jeszcze wyczytalam, ze wyzsze bety sa na dziewczynki, nizsze na chlocow. Czytalam tez, ze opoznione blastocysty, to czesciej dziewczynki, a te, ktore sie rozwijaly ciut za szybko na szkle, to chlopcy. Ale zaznaczam, ze to wszystko takie wrozenie i ze u mnie sie sprawdzilo poki co, hahaJa biore wit D3 1 x w tyg
dawka 20 000 mam
Wiecie co tak patrze na wyniki z tabeli mojej 1 ciazy.. mysle ze wysokość bety nie ma
ZnacZenia czy sa blizniaki czy nie w 1 ciazy miałam w 8dpt -204,9hcg i jest tylko jeden bubuś
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurcze kurcze szybciutko ten progesteron. A moze uda Ci sie zalatwic Crinone, to jest bardzo drogi progesteron w zelu. Ale zamiast 3 x 2 luteiny bierze sie tylko na noc.Dziewczyny ja mam straszny dzien ..;((( wogole
beta super 117 dzisiaj jest 8dpt nieiwme
Nawet czy ok czy mała ....od wczoraj miałam brązowe plamienie myslalam
Ze to implantacyjne plamienie wyszło jescze dzisiaj byłam w labo o 11 i o 13 wyniki były. I czyta mi hcg 117
Progesteron 3!!!! Pani bierze jakies leki a ja tak!!!!!
Jakie ***** 3??!!! Ja biore 6x Utrogest i sytuacja jak z tamtej ciazy to samo i nie kumam czemu mi zapobiegawczo nie przepisali juz prolutexu jak wtedy tez tak miałam tyle ze mi progesteron spadł dopiero jakos 10 dpt.. i szybko załatwiłam
Ze m klinika przesłać
Fax do apteki i maja mi wydać Prolutex i teraz juz wstrzyknęłam procz tego wzielam do ustnie 2x jescze Utrogest czuje sie jak pijana... ale boze mam nadzieje ze nie bedzie za późno jak o 11 jakos byłam oddac krew i było 3 progesteron;((( boze módlcie sie zebym nie straciła tej ciazy ;((( a na dodatek tego wszystkiego mam dzidiaj urodziny ale nic nie chciałam mowic ale teraz leze i płacze;(
Mi doktor podczas transferu kazała brać do bety,a betę mam wyznaczona przez nią na piątek kazała 3 razy dziennie też aerozol bo mówiła coś o plamieniu wszystkiego się dowiem w piątekCzarnalka- sliczne pecherzyki [emoji7]podwojone
Panik- jak masz progesteron ładuj na noc wiecej napewno ci nie zaszkodzi u mnie wczoraj tez było takie plamienie myslalam ze to implantacja ze pozniej wyleciało to plamienie a tu dzisiaj czysta krew ;//ładuj jescze z 2
Tablety
Roksi- mi dr kazała brac estriadol do momentu az bedzie ciaza bo to chodzi o wspomożenie implantacji zarodka jak juz jest ciaza to nie trzeba brac tak mi pow ... a wy dalej bierzecie jak macie bete pozytywna?
Madzia - a ty uwierz ze jestes w ciazy)) jutro masz bete nie rob juz sikancow ... chociaz jak juz kupiłaś to zrob zobaczysz 2 grubaski na teście i pojedziesz z rogalem do labo
Ja punkcję miałam 13 dnia cyklu więc doliczylam jeden dzień dodatkowo.Czyli mi wychodź czy to od punkcja czy od@ tyle samo od 27 lutego
A czy byl podany wtedy jeden zarodek czy dwa? Bo byc moze na poczatku dwa sie zaimplantowaly... Wrozenie blizniakow z bety, to takie wrozenie z fusow, ale jesli jest duzo wyzsza to jest jakas szansa na te blizniaki. Jesli by wrozyc z bety, to jeszcze wyczytalam, ze wyzsze bety sa na dziewczynki, nizsze na chlocow. Czytalam tez, ze opoznione blastocysty, to czesciej dziewczynki, a te, ktore sie rozwijaly ciut za szybko na szkle, to chlopcy. Ale zaznaczam, ze to wszystko takie wrozenie i ze u mnie sie sprawdzilo poki co, haha
znieczylaja dożylnie .spora dawka.w Uk nie usypiaja.przynajmniej w mojej klinice nigdy tego nie robili.nie bedziesz czula.nie martw sie.po bedziesz troszke obolala jak to po punkcji