Właśnie tak ci miałam poradzić. Daj znac co ci powiedziała!!! Ale to plamienie jest nie żywa krew???Dodzwoniłam się do kliniki i maja przekazać żeby oddzwonila jak przyjmie pacjenta
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie tak ci miałam poradzić. Daj znac co ci powiedziała!!! Ale to plamienie jest nie żywa krew???Dodzwoniłam się do kliniki i maja przekazać żeby oddzwonila jak przyjmie pacjenta
Nie, to takie różowawe może łososiowy kolor- widać ze wylatuje razem z resztkami lutinusa chyba oszaleje nim ona oddzwoniWłaśnie tak ci miałam poradzić. Daj znac co ci powiedziała!!! Ale to plamienie jest nie żywa krew???
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak samo kupiłam dzisiaj 4 testy bo były w promocji i do piątku będę robić i pewnie później będę co chwile na betę chodzić chyba oszaleje do pierwszego usgA za chwile piszesz "I mnie podkusilo i kupiłam test, tak sobie patrzę na niego..." No widze targaja emocje Kazda przezywa na swoj sposob, sa dziewczyny, ktore zwlekaja z beta jak najdluzej, bo to im daje komfort. Ja naleze do przeciwnej ligi, obkupuje sie w sikance i mimo, ze mnie stresuja, robie codziennie az do bety, ale to mi pozwala jako tako przetrwac...
Jedz na izbe...zrobia ci usg i zbadaja progesteron...Nie, to takie różowawe może łososiowy kolor- widać ze wylatuje razem z resztkami lutinusa chyba oszaleje nim ona oddzwoni
Pewnie dlatego ze za bardzo chce. Nakupilam dzisiaj testow, jutro beta i sikacze.Magda, ale czemu Ty placzesz? Ze szczescia? Ta kreska, to jutro juz jakas bete pokaze. Moja byla bledsza i pokazala.
To u mnie bylo na odwrot. Maz wypatrzyl pierwszy. Ja poszlam mu pokazac ze klapa.Psi, psi, psi
Zrob, ale z rana. Musisz przeczytac instrukcje, bo nie wolno patrzec na wynik np 30 minut pozniej. Jesli kreska nie pojawi sie w przepisowym czasie, to wynik jest niewazny. Te kreski ktore pojawiaja sie po kilku godzinach nie oznaczaja ciazy. Kreska zazwyczaj jest bardzo blada, ale jesli jakakolwiek widzisz, cien cienia cienia to dobrze wrozy. A jesli nie ma drugiej, to NIE WOLNO odstawiac lekow, starasz sie nie stresowac i sprawdzasz bete, kiedy tam Ci kazali. Generalnie sikance sa dla twardzielek I nie pytaj sie chlopa czy widzi druga kreske, moj nigdy nie widzi, a ja juz widze, hehe
Nawet trzeba. Ja biore dziennie 2000j.Czy w ciąży można brać wit D3 ?
ja wiem ale po tym wszystkim co każda nas przechodzi nie wiem kiedy uwierzę że będę mamaAle Tobie się udało, a ja jeszcze nic nie wiem...