Dziewczyny, zaczęłam plamić - najpierw delikatnie tylko podbarwione na różowo- zauwazylam dziś po południu, a przed chwila dużo więcej i mocniej i skrzep jakiś wyleciał ze mnie nie wiem co robić nie mogę się dodzwonić do pani doktor swojej Miałyście coś takiego? łzy mi płyną jak to pisze- tak bardzo się boje ze się nie uda
reklama
Roksii89
Fanka BB :)
Najlepiej rano zrób jak.masz robić :-)I mnie podkusilo i kupiłam test, tak sobie patrzę na niego...
Roksii89
Nie płacz będzie dobrze musi być dobrze trzymam kciukiDziewczyny, zaczęłam plamić - najpierw delikatnie tylko podbarwione na różowo- zauwazylam dziś po południu, a przed chwila dużo więcej i mocniej i skrzep jakiś wyleciał ze mnie nie wiem co robić nie mogę się dodzwonić do pani doktor swojej Miałyście coś takiego? łzy mi płyną jak to pisze- tak bardzo się boje ze się nie uda
tusiaczzek1988
Czy w ciąży można brać wit D3 ?
Mi pani doktor kazała brać w dawce 2000j więc wychodzi na to że można, z tego co się orientuję to trzeba ograniczyć wit A bo może spowodować jakieś wady płodu, więc warto jak jesz np tran zorientować się czy nie ma tam przypadkiem witaminy A.
Roksii89
Wydaje mi się,Że tak ja dalej biorę, aż do piątku i później zapytam się doktorCzy w ciąży można brać wit D3 ?
tusiaczzek1988
Dziewczyny, zaczęłam plamić - najpierw delikatnie tylko podbarwione na różowo- zauwazylam dziś po południu, a przed chwila dużo więcej i mocniej i skrzep jakiś wyleciał ze mnie nie wiem co robić nie mogę się dodzwonić do pani doktor swojej Miałyście coś takiego? łzy mi płyną jak to pisze- tak bardzo się boje ze się nie uda
A nie możesz pojechać na izbę przyjęć do szpitala, może to jakiś krwiaczek tylko, może spadek progesteronu...
CzarnaInka
Tak, mi sie nie udalo znalezc witamin ciazowych bez wit D3. Powinnas pierw jednak ja skontrolowac badaniem z krwi 25ohd3. Przedawkowanie tej witaminy jest toksyczne, dlatego trzeba ja kontrolowac. Wiekszosc z nas ma niedobor, ale nie mozna tego jednak zakladac.Czy w ciąży można brać wit D3 ?
Roksii89
Ja przed transferem brałam dawkę po 8 t j i Mój wynik to 60 norma 30-80 więc mam q tak w miarę ok ale brałam ogromne dawki teraz mniej bo jest już słońce, Z tego co pamiętam dziewczyny pisały, że witamina D3 jest bardzo ważna przed transferem i w ciąży zrób badaniaTak, mi sie nie udalo znalezc witamin ciazowych bez wit D3. Powinnas pierw jednak ja skontrolowac badaniem z krwi 25ohd3. Przedawkowanie tej witaminy jest toksyczne, dlatego trzeba ja kontrolowac. Wiekszosc z nas ma niedobor, ale nie mozna tego jednak zakladac.
reklama
Pixie_Dixie
Niestety ja tak miałam i nie skończyło sie to dobrze, ale to nie znaczy ,ze u Ciebie tez. Moze pojedź gdzieś na usg?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: