reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Madziul no przeciec tobie tez sie udało !! Teraz beta potwierdzi i blizniaki tez zaliczysz .. niech bozia rozda nam wszystkim
Po bliźniakach bedziemy miec spokoj na 3 lata i chcice na dzieci hihi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo, bardzo chcę żebyś miała rację.
W przeciwnym przypadku zostanę starą babą w wielkim domu z 4 kotami (które zresztą już mam).

reklama
Właśnie myślę tak samo...

Bardzo się cieszę dziewczyny, a przy okazji tak bardzo wam zazdroszę... Nigdy nikomu nie zazdrościłam, rzeczy, umiejętności, podróży, a zazdroszczę ludziom dzieci. Przepraszam i mam nadzieje, że rozumiecie...
Ja też zazdroszczę na święta będzie moja kuzynka która rodzi na początku maja więc jak zwykle wszystko będzie związane z nią i jej ciąża i dzieckiem, ja teraz proszę naprawdę, żeby u mnie było ok ale to tak będzie za wcześnie żeby powiedzieć na święta rodzinie i też będzie mnie zazdrość brała ale muszę dać radę. Magda głowa do góry ja tam widzę kreskę jest dobrze uwierz w to! Moja Pani doktor mówiła że miała takie przypadki, że nie dawała im dużo szans oni byli tak optymistyczne nastawieni, że udało się za pierwszym razem, będzie dobrze rodzimy w grudniu i będziemy się zdjęciami dzieci wymieniać

Dziewczyny ja mam straszny dzien ..;((( wogole
beta super 117 dzisiaj jest 8dpt nieiwme
Nawet czy ok czy mała ....od wczoraj miałam brązowe plamienie myslalam
Ze to implantacyjne plamienie wyszło jescze dzisiaj byłam w labo o 11 i o 13 wyniki były. I czyta mi hcg 117
Progesteron 3!!!! Pani bierze jakies leki a ja tak!!!!!
Jakie ***** 3??!!! Ja biore 6x Utrogest i sytuacja jak z tamtej ciazy to samo i nie kumam czemu mi zapobiegawczo nie przepisali juz prolutexu jak wtedy tez tak miałam tyle ze mi progesteron spadł dopiero jakos 10 dpt.. i szybko załatwiłam
Ze m klinika przesłać
Fax do apteki i maja mi wydać Prolutex i teraz juz wstrzyknęłam procz tego wzielam do ustnie 2x jescze Utrogest czuje sie jak pijana... ale boze mam nadzieje ze nie bedzie za późno jak o 11 jakos byłam oddac krew i było 3 progesteron;((( boze módlcie sie zebym nie straciła tej ciazy ;((( a na dodatek tego wszystkiego mam dzidiaj urodziny ale nic nie chciałam mowic ale teraz leze i płacze;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Betę masz ładną, ale ten progesteron za mały, kurcze i to krwawienie ja bym szybko dzwoniła do lekarki albo na szpital pęcherzyka jeszcze nie będzie widać,ale może przepisie Ci luteine ,albo cos innego może ten utrogest na Ciebie nie działa i potrzebujesz szybko innego leku .Trzymaj się daj znać co i jak ,trzymam kciuki by było wszystko dobrze

Cześć dziewczyny :) podglądam was już od dawna( od kiedy dowiedziałam się, że jedyna szansa na posiadanie potomstwa to in vitro...) Mam wspaniałego męża, wymarzony własny kąt a do szczęścia mi brakuje tylko dzieciątka...:( czekam już na nie od 3 lat...:( u nas problem jest ze strony męża, brak nasienia. Pobrano nasienie poprzez biopsje jądra no i czekamy na in vitro. Nie znam się na tym jeszcze tak jak wy. Zaczynam stymulacje pod koniec kwietnia i nie mogę się już doczekać :) mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :)

Bardzo, bardzo chcę żebyś miała rację.
W przeciwnym przypadku zostanę starą babą w wielkim domu z 4 kotami (które zresztą już mam).
Ja Cie doskonale rozumiem. Mi trzy testy wyszly na Tak, a ja dalej nie wierzyłam. Nawet wynik bety poddawałam w wątpliwość. Po prostu bałam się uwierzyć żeby nie stracić tej iskierki nadziei. My wszystkie coś tam widzimy, Ty też, ale dla spokoju zrób jeszcze betę. I wiecej wiary [emoji7]

Cześć dziewczyny :) podglądam was już od dawna( od kiedy dowiedziałam się, że jedyna szansa na posiadanie potomstwa to in vitro...) Mam wspaniałego męża, wymarzony własny kąt a do szczęścia mi brakuje tylko dzieciątka...:( czekam już na nie od 3 lat...:( u nas problem jest ze strony męża, brak nasienia. Pobrano nasienie poprzez biopsje jądra no i czekamy na in vitro. Nie znam się na tym jeszcze tak jak wy. Zaczynam stymulacje pod koniec kwietnia i nie mogę się już doczekać :) mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :)
Oczywiście - to miejsce jest dla nas, dla tych, dla któeych jedyną szansą na dziecko jest in vitro.
Witaj.

Witamy w naszym gronie ;-)

Dziękuje, bardzo mi miło :)
Mąż mi ciągle powtarza że się uda a ja się tak strasznie boję że nie :( ale jak czytam posty dziewczyn, którym się udało to od razu odzyskuję nadzieje :) u mnie dodatkowym stresem jest to że stać mnie tylko na jedno podejście do in vitro :( orientujecie się może jak to jest przy drugim podejściu? jeśli in vitro jest z rozmrażanych zarodków ? czy koszty są takie same ?

reklama
Do góry