reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny kochane jestescie [emoji8][emoji8]
Ja widze ze
Ta wiosna przynosi bardzo duzo bliźniaków.... hehe ale beda świąteczne blizniaki sie sypać po szpitalach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja mam straszny dzien ..;((( wogole
beta super 117 dzisiaj jest 8dpt nieiwme
Nawet czy ok czy mała ....od wczoraj miałam brązowe plamienie myslalam
Ze to implantacyjne plamienie wyszło jescze dzisiaj byłam w labo o 11 i o 13 wyniki były. I czyta mi hcg 117
Progesteron 3!!!! Pani bierze jakies leki a ja tak!!!!!
Jakie ***** 3??!!! Ja biore 6x Utrogest i sytuacja jak z tamtej ciazy to samo i nie kumam czemu mi zapobiegawczo nie przepisali juz prolutexu jak wtedy tez tak miałam tyle ze mi progesteron spadł dopiero jakos 10 dpt.. i szybko załatwiłam
Ze m klinika przesłać
Fax do apteki i maja mi wydać Prolutex i teraz juz wstrzyknęłam procz tego wzielam do ustnie 2x jescze Utrogest czuje sie jak pijana... ale boze mam nadzieje ze nie bedzie za późno jak o 11 jakos byłam oddac krew i było 3 progesteron;((( boze módlcie sie zebym nie straciła tej ciazy ;((( a na dodatek tego wszystkiego mam dzidiaj urodziny ale nic nie chciałam mowic ale teraz leze i płacze;(

Mi tlumaczono, ze progesteron wydzielany jest skokowo i zeby zorientowac sie w jego poziomie, trzebaby mierzyc kilkukrotnie w ciagu doby. W macicy jest go ponoc wiecej niz we krwi. Nie stresuj sie, bo to teraz najwazniejsze. 6x utrogestan to duza dawka. Plamienie moglo wskazywac na lekki niedobor. Nie ma krwawienia, idzie ku dobremu. Bedzie dobrze.

No dopytaj i daj znać bo moja Pani doktor jeszcze nie wie, że robiłam betę więc nie piszę nic do niej dopiero w piątek będę się o wszystko pytać
A nie masz luteiny, pakuj do środka ona szybko sie wchłania, ja biorę 6 dziennie mimo prolutexu, i spróbuj się uspokoić, kropek da rade. Weź trzy teraz, i trzy na noc ,napewno ci nie zaszkodzi
I przepraszm was najmocniej ale ale nie doczytam narazie co było pisane musiałam wyprosić kolezanki z mojego babskiego torta zalatwic opiekę nad małym zeby Terez teoche poleżeć ...
Zaraz was nadrobię

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak tylko czytam dzis to forum i same bliźniaki czy zostanie wogole coś dla mnie... Za chwilę limit się wyczerpie...He he
Właśnie myślę tak samo...

Bardzo się cieszę dziewczyny, a przy okazji tak bardzo wam zazdroszę... Nigdy nikomu nie zazdrościłam, rzeczy, umiejętności, podróży, a zazdroszczę ludziom dzieci. Przepraszam i mam nadzieje, że rozumiecie...

Właśnie myślę tak samo...

Bardzo się cieszę dziewczyny, a przy okazji tak bardzo wam zazdroszę... Nigdy nikomu nie zazdrościłam, rzeczy, umiejętności, podróży, a zazdroszczę ludziom dzieci. Przepraszam i mam nadzieje, że rozumiecie...

Madziul no przeciec tobie tez sie udało !! Teraz beta potwierdzi i blizniaki tez zaliczysz .. niech bozia rozda nam wszystkim
Po bliźniakach bedziemy miec spokoj na 3 lata i chcice na dzieci hihi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry