Justyna3007
Fanka BB :)
Powodzenia dzisiaj ;-)
Ja już krew oddałam teraz czekam na wyniki
No to trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia dzisiaj ;-)
Piękne kropeczkite ie plamki to moje Kropki[emoji8]
Powodzenia dzisiaj ;-)
Jaka dupa w dupe to ty dostaniesz!
Ty się w Artemidzie leczysz, oni nie wypisują z refundacją leków?Hej Czy jest ktoś z Białegostoku kto może polecić ginekologa na nfz który wypisze clexane z refundacją?
Słaby test i już, ja też tam widzę bladziocha nie tracimy wiary, beta pewnie by wyszłaJa też widzę cień kreski i nie piszę tego dlatego aby cię pocieszyć napewno za parę dni zobaczysz krechę jak ta druga
witajWitajcie dziewczyny.
Czy mogę do Was dołączyć? jestem 8dpt po AZ. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, za wszystkie trzymam kciuki !
Rozumiem to - ja w piątek chce zrobić betę, a jak o tym pomyślę to mnie żołądek z nerwów boli...Nie wiem, może...
Może za bardzo się nastawiam, za bardzo chce, żeby się udało. No i teraz mi niedobrze z nerwów.
kochane!!!!! jakie to piekne!!!te ie plamki to moje Kropki[emoji8]
ja tez cos widze.slabiutka ale jestIle jesteś po transferze i ilu dniowych Malenstw? Tam na pewno nie ma cienia? Czy ja jakies zwidy mam??