M@gda
Moderatorka
Witajcie dziewczyny.
Czy mogę do Was dołączyć? jestem 8dpt po AZ. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, za wszystkie trzymam kciuki !
Witaj, rozgość się. Oby tobie transfer się lepiej udał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny.
Czy mogę do Was dołączyć? jestem 8dpt po AZ. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, za wszystkie trzymam kciuki !
Spokojnie , a mi się wydaje że cień kreski tam jest ,słabiutki ale coś tam widzę idź na betę to będziesz miała pewność.
7dpt, 2wóch 5 dniowych. Cień jakiś jest, ale to cień cienia. Na teście ma intensywność testu jak u Roksii, ale na zdjęciu już tego nie widać, czyli u Roksii był ciemniejszy jak robiła zdjęcie...
Spokojnie , a mi się wydaje że cień kreski tam jest ,słabiutki ale coś tam widzę idź na betę to będziesz miała pewność.
Słońce nos do góry i leć na betę! U mnie też na początku był cień. Ja tam jeszcze wierzę w Twoim imieniu[emoji8]
Ale jak widzisz nie tylko ja widzę tam cień [emoji1]Nie mam gdzie tej bety zrobić. Mieszkam na wioskach koła Warszawy. Mąż oddał samochód do mechanika i sam do pracy pociągiem pojechał. Najwcześniej jutro mogłabym z nim się zabrać jak już samochód odbierze.
Nie mam gdzie tej bety zrobić. Mieszkam na wioskach koła Warszawy. Mąż oddał samochód do mechanika i sam do pracy pociągiem pojechał. Najwcześniej jutro mogłabym z nim się zabrać jak już samochód odbierze.
Powinnaś się cieszyć ze masz, brzydko mówiąc, zapas. Ja miałam 6 komórek a tylko 2 się zaplodnily i 2 mi podano. Nie mam już zarodkow i nie wiem czy będzie mnie stać na kolejna stymulacja i procedurę jak się nie uda...
Powodzenia na wizytach, betach i innych [emoji4]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom