reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
1491287343-aaaaaa.jpeg

Takze tak... chyba dupa...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie , a mi się wydaje że cień kreski tam jest ,słabiutki ale coś tam widzę:) idź na betę to będziesz miała pewność.

1491287343-aaaaaa.jpeg

Takze tak... chyba dupa...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja w 8 dpt była identyczna...Ale ja widzialam ja wyraźnie...
Wczoraj beta 412 więc jeszcze nic straconego :) Uszka do góry trzymamy kciuki
7dpt, 2wóch 5 dniowych. Cień jakiś jest, ale to cień cienia. Na teście ma intensywność testu jak u Roksii, ale na zdjęciu już tego nie widać, czyli u Roksii był ciemniejszy jak robiła zdjęcie...

U mnie w 8 dpt była delikatna, jednak dla mnie bardzo wyraźna...
10 dpt beta 412 więc jeszcze nie wszystko stracone.Uszka do góry i czekamy :)

Załączniki

• received_1448776578526981.jpeg
    received_1448776578526981.jpeg
    56,4 KB · Wyświetleń: 109
Słońce nos do góry i leć na betę! U mnie też na początku był cień. Ja tam jeszcze wierzę w Twoim imieniu[emoji8]

Nie mam gdzie tej bety zrobić. Mieszkam na wioskach koła Warszawy. Mąż oddał samochód do mechanika i sam do pracy pociągiem pojechał. Najwcześniej jutro mogłabym z nim się zabrać jak już samochód odbierze.

Powinnaś się cieszyć ze masz, brzydko mówiąc, zapas. Ja miałam 6 komórek a tylko 2 się zaplodnily i 2 mi podano. Nie mam już zarodkow i nie wiem czy będzie mnie stać na kolejna stymulacja i procedurę jak się nie uda...

Powodzenia na wizytach, betach i innych [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko pytam z założenia, co się dzieje z tymi zarodkami dalej. Do stymulacji czuję że w tym cyklu nie podejdę. Czuję to w kościach.

reklama
Do góry