reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie po transferze w klinice w ogole sie nie lezy 20-30 min jest transfer następnie pan embriolog idzie sprawdzic ta rureczke pod mikroskop czy napewno rurka jest pusta jak tak to dziekujemy piąteczka i życzymy powodzenia... ;)i tyle a jak u was?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja leżałam ok 15 minut i wróciłam do domu, prowadziłam sama, bo po 1: męża w tygodniu nie ma w domu, po 2: nie spodziewałam się transferu w tym dniu :)

reklama
Hej mam pytanie do dziewczym ktore leczą się w klinice invicta czy jak miałyście transfermrożonych zarodeczków to decydowałyście się na dodatkową procedurę AH Assisted Embryo hatching bo nie wiem który program mam wybrać może któraś z Was miała podobny dylemat ?
Ja miałam to w pakiecie ale gdyby nie było to na pewno bym doplacila.

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny u mnie po transferze w klinice w ogole sie nie lezy 20-30 min jest transfer następnie pan embriolog idzie sprawdzic ta rureczke pod mikroskop czy napewno rurka jest pusta jak tak to dziekujemy piąteczka i życzymy powodzenia... ;)i tyle a jak u was?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja nawet minuty nie leżałam, w invicie nie ma takiej praktyki. Od razu pobieglam siusiu i ciąża jest [emoji38]

[emoji127] 28.10.2017

właśnie jest to w pakiecie tylko nie wiem który mam wybrać bo w jednym jest to ale nie ma leków w drugim są leki i wizyty ale nie ma AH Assisted a w następnym jest wszystko tylko kwota jest zaskakująco wysoka :)
Sprawdź ile kosztują poszczególne procedury, czasami najbardziej opłaca się wziąć najtańszy i osobno dobrać a czasami jest odwrotnie. Mi bardzo pomogły asystentki pacjenta w invicie, luczylysmy ba wszelkie możliwe sposoby

[emoji127] 28.10.2017

Jak to nie spodziewałaS się transferu?
25 marca miałam punkcje, pobrano 6 dojrzałych komórek, w poniedziałek miałam kontrolna wizytę, na niej embriolog powiedział że zapłodniły się tylko 2 i lekarz podjął decyzje o transferze obu komórek. Ze względu na wiek, moje amh i to, że w naturalnym środowisku będzie im lepiej i mam większe szanse na ciążę. Tak, że w efekcie końcowym nie mam mrozaczków, a nie wiem czy podejmę decyzje o następnej stymulacji, bo pozbyliśmy się już wszystkich oszczędności a nie chce brać kredytu...

reklama
Sprawdź ile kosztują poszczególne procedury, czasami najbardziej opłaca się wziąć najtańszy i osobno dobrać a czasami jest odwrotnie. Mi bardzo pomogły asystentki pacjenta w invicie, luczylysmy ba wszelkie możliwe sposoby

[emoji127] 28.10.2017
no właśnie jak byłam w sobotę to nie było tej asystentki która się tym zajmuję ale jak pojadę w maju to na pewno sobie z Nią to skonsultuje

Do góry