Nataliaa93
Fanka BB :)
Też krew? Czy takie brązowe? Byłaś już na usg?nie dziwie Ci sie.ja mam caly czas z malymi przerwami i bardzo sie boje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też krew? Czy takie brązowe? Byłaś już na usg?nie dziwie Ci sie.ja mam caly czas z malymi przerwami i bardzo sie boje
18 dni po transferze dwóch Kropeczek dwudniowych. Czy taki wynik jest odpowiedni?
najpierw bylo brazowe.potem na papierze zauwazylam krew.dzis prawie nic tylko mala brazowa plamka i tak w kolko od 2 tygodni.usg mam za tydzien w niedziele w prywatnej klinice bo w Uk do 12 tyg nie ma szans na usg.bardzo sie boje.nie wiem nawet czy jeszcze jestem w ciazy.to najtrudniejszy czas w moim zyciu.Też krew? Czy takie brązowe? Byłaś już na usg?
Super. Oska a który raz robiłaś betę?Dziewczyny mam juz wynik bety 3653,6 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3][emoji3]
Trzeci i juz ostatni. W poniedzialek wizyta i bedzie juz pewnie widac pecherzyki [emoji7]
No właśnie, ja też w uk to się zdziwiłam gdzie Ci się mogło udać usg w tym czasietak.prywatnie musze.przez nhs dopiero moge w 12 tyg