Ja tez wracam do pracy od poniedziałku ( miałam 2 tyg zwolnienia od czasu punkcji aż do jutra) a betę mam 5.04 Myślicie ze powinnam przedłużyć L4 do bety? :O
reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Sol - właśnie nie mam plamień żadnych, mam 29lat. Dziś tylko pojawił się pewien mały problem mam ogromny problem włożyć sobie te globulki do środka tak jakby tam było opuchnięte w środku, jak próbowałam tym patyczkiem takim co dołączony jest do tych tabletek to nie ma szans żebym włożyła musiałam paluszkami sobie pomóc i jeszcze na tym patyczku był taki pomarańczowy kolor.... Biorę jeszcze nystatynę dopochwowo bo przez ten lutinus jakieś infekcje grzybiczne mnie łapią może ta nystatyna jest taka pomaranczowa po rozpuszczeniu hmm sama nie wiem bo na implantacje chyba jeszcze za wcześnie...
Sol
Kurcze, cos mi sie kojarzy, ze tez tak mialam hmm ale nie pamietam czy po nystatynie ale chyba tak. Zapytaj moze lekarza jesli masz z nim kontakt. Ja, tak jak pisalam wczesniej, bym nie dokladala sobie dawki jak nie masz plamien. A to cos "pomaranczowe" to ja bym jeszcze plamieniem nie nazwala. A masz jakies inne dolegliwosci? Powiekszone piersi itp?Sol - właśnie nie mam plamień żadnych, mam 29lat. Dziś tylko pojawił się pewien mały problem mam ogromny problem włożyć sobie te globulki do środka tak jakby tam było opuchnięte w środku, jak próbowałam tym patyczkiem takim co dołączony jest do tych tabletek to nie ma szans żebym włożyła musiałam paluszkami sobie pomóc i jeszcze na tym patyczku był taki pomarańczowy kolor.... Biorę jeszcze nystatynę dopochwowo bo przez ten lutinus jakieś infekcje grzybiczne mnie łapią może ta nystatyna jest taka pomaranczowa po rozpuszczeniu hmm sama nie wiem bo na implantacje chyba jeszcze za wcześnie...
Sol
a ciezka masz prace? i jak sie ogolnie czujesz?Ja tez wracam do pracy od poniedziałku ( miałam 2 tyg zwolnienia od czasu punkcji aż do jutra) a betę mam 5.04 Myślicie ze powinnam przedłużyć L4 do bety? :O
Jesli mozesz sobie jeszcze poleniuchowac i nie wariujesz z tym oczekiwaniem to czemu nie
Jestem analitykiem Wiec praca w biurze- raczej aż takich stresów to nie mama ciezka masz prace? i jak sie ogolnie czujesz?
Jesli mozesz sobie jeszcze poleniuchowac i nie wariujesz z tym oczekiwaniem to czemu nie
Chyba wrócę, bo to i tak długie zwolnienie i nie chce żeby dopytywali co się dzieje ze mnie aż tyle nie ma. To do mnie niepodobne ze na zwolnieniu jestem
gosia321
Nie przemeczaj sie zabardzo bo taki nadmierny wysilek fizyczny tez nie jest dobry przy staraniach o dzieckoSuper! Nastawię się psychicznie na najdłuższą z możliwych opcji
A tymczasem męczę się na siłowni i spalam kalorie...mam trochę czasu do początku maja więc chociaż tyle zrobię dobrego przez ten czas. Trzymam kciuki za owocną stymulację
A spalac kalorie bedziesz po porodzie
Sol
no to wracaj, jak juz bedziesz w ciazy to bedziesz zmeczona i ospala i moze sie wtedy przyda zwolnienie albo odpoczynekJestem analitykiem Wiec praca w biurze- raczej aż takich stresów to nie mam
Chyba wrócę, bo to i tak długie zwolnienie i nie chce żeby dopytywali co się dzieje ze mnie aż tyle nie ma. To do mnie niepodobne ze na zwolnieniu jestem
Ok....Tak mialam jedną podaną. Zostaly mi 3. No mysle nad dwoma ale moja lekarka przy pierwszym podejsciu odradzala dwa bo ciaza mnoga to dla nich ryzyko... ze moge lezec 9mcy w szpitalu, lub urodzic wczesniej... niewiem...
Ja chyba zdecyduję się na dwie kropeczki, myślimy z mężem ze jak będą bliźniaki to nawet lepiej.
Tak bym chciała dwoje dzieci i myślę że drugi raz to wszystko przechodzić ciężko...
Mam nadzieję że się trzymasz, ja cały dzień na przemian płakałam i krzyczałam.....
reklama
Podziel się: