reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też mam marzenie powiedzieć o ciąży w Święta... A w Święta będę w 6-7 dniu stymulacji, więc będę z wielkim brzuchem, ale nie ciążowym.. :( Boję się pytań. Boję się patrzeć na bratową w ciąży, nie chcę Jej zazdrościć :( My chyba powiemy rodzinie dopiero po 3 miesiącu ciąży, gdy wszystko będzie bardziej pewne...
Mialam marzenie wlasnie w te swieta tymbardziej ze 5 rocznice slubu mamy byc w ciazy ale niestety 1 transfer sie nie udal...naszczescie nie bedziemy musieli wyssluchiwac w święta a kiedy my dziecko bo wykupilam swieta wielkanoce w gorach tylko ja i M u nas tez nikt nie wie .

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam marzenie wlasnie w te swieta tymbardziej ze 5 rocznice slubu mamy byc w ciazy ale niestety 1 transfer sie nie udal...naszczescie nie bedziemy musieli wyssluchiwac w święta a kiedy my dziecko bo wykupilam swieta wielkanoce w gorach tylko ja i M u nas tez nikt nie wie .

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
My w Boże Narodzenie byliśmy w górach tylko we dwoje i dobrze nam to zrobiło. Choć raz nie wysłuchiwaliśmy pytań. A swoją drogą to wiem, że część mojej rodziny mogłaby być przeciwna IVF i narzucałaby nam swoje zdanie, że lepiej adoptować lub czekać na cud... Ktoś, kto nie ma tego problemu, nie zrozumie przez co przechodzimy.

Ja tez pracuje w korpo i po transferze mam 2 tyg l4, pielęgniarka powiedziała że mi się należy to stwierdziłam, że skorzystam. Przynajmniej mam spokój.

A będziesz robiła wcześniej bete?
Ja się zastanawiam jak to rozwiązać jak i na mnie przyjdzie czas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oska nie wiem czy tala informacja jest w ksiazeczce.
A pamietasz czy bylas w dziecinstwie podczas jakiejs choroby smarowana piochtanina (fiolet) lub biala mascia punktowo na calym ciele. Takich rzeczy sie nie zapomina :)
Albo spytaj mamy

Witajcie Dziewczyny, jestem tu nowa i bardzo bym chciała dołączyć do Waszego forum.
Aktualnie czekam na pierwsza betę- miałam w poniedziałek podana jedna blastusie i strasznie, ale to strasznie się martwię czy nam się udało :( to nasze pierwsze podejście do ivf. Wczesniej, w listopadzie 2014 udało mi się zajść w ciąże naturalnie ale moje szczęście szybko się skończyło- ciąża obumarła w 7 tyg i miałam łyżeczkowanie. Później, ponad rok staraliśmy się o dzidzie ale nic nie wychodziło. Zaczęliśmy się badać i wyszła mi najpierw wrogość śluzu a później niedrożność obu jajowodów :( totalnie się załamałam po tej diagnozie i dopiero w styczniu tego znalazłam siły żeby spróbować jeszcze zawalczyć o nasze maleństwo. Ja leczę się w Warszawie. Pozdrawiam Was cieplutko i trzymam bardzo mocno kciuki za największe marzenie kazdej z Was :)
Witaj panik. Super, ze do nas dolaczylas. Powodzenia w staraniach i nie martw sie, bedzie dobrze jak nie za pierwszym to na pewno za drugim razem!

Oska nie wiem czy tala informacja jest w ksiazeczce.
A pamietasz czy bylas w dziecinstwie podczas jakiejs choroby smarowana piochtanina (fiolet) lub biala mascia punktowo na calym ciele. Takich rzeczy sie nie zapomina :)
Albo spytaj mamy
"takich rzeczy sie nie zapomina" haha ;)

reklama
Roksi nie stresuj sie mysle ze twoje kropki sa nadal w srodku :)
Z tego co pamietam jak pisala husan ten crinone tak wlasnie wypada taki czarny.
Glowa do gory wszystko bedzie dobrze :*

Do góry