No u mnie tak będzie pewnie trwała... Jeszcze ze 3 -4 dni... I oby tylko tyle booj brzuch już tego klucia ma dośćJejku, jak szybko! Słyszałam, że stymulacja trwa od 10 do 12 dni..
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie tak będzie pewnie trwała... Jeszcze ze 3 -4 dni... I oby tylko tyle booj brzuch już tego klucia ma dośćJejku, jak szybko! Słyszałam, że stymulacja trwa od 10 do 12 dni..
No tak, masz 2 zastrzyki dziennie? Ja od 2 do 4 mam mieć jeden rano, a od 5 dnia po 2 dziennie, rano i wieczoremNo u mnie tak będzie pewnie trwała... Jeszcze ze 3 -4 dni... I oby tylko tyle booj brzuch już tego klucia ma dość
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie najbardziej sie M cieszyl [emoji4] . Ja tak niezbyt bo uwielbiam koszule i mam ich mnóstwo a do teraz zadnej nie zaloze bo nie dopne w biuście...
Ja mam wieczorem od 2 dc Puregon a od 7 dc doszedł rano orgalutran...No tak, masz 2 zastrzyki dziennie? Ja od 2 do 4 mam mieć jeden rano, a od 5 dnia po 2 dziennie, rano i wieczorem
Ja w pracy ciągle słyszę pytania kiedy dzidziuś I przy każdym spotkaniu rodzinnym (tylko mama wie, jaki mamy problem) A jeszcze moja bratowa w ciąży, a brali ślub tuż przed namiJa przytyłam 5 kg podczas stymulacji ale szybko spadło :-) chyba od poniedziałku po transferze przytyłam więcej bo chodzę i jem tylko w poniedziałek jak pójdę do pracy to mnie nie poznają hehe
To ja tak niestety nie mam a mi to by się akurat przydałoU mnie najbardziej sie M cieszyl [emoji4] . Ja tak niezbyt bo uwielbiam koszule i mam ich mnóstwo a do teraz zadnej nie zaloze bo nie dopne w biuście...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To pewnie zachcianki ciążowe[emoji4] [emoji110] [emoji173]Ja przytyłam 5 kg podczas stymulacji ale szybko spadło :-) chyba od poniedziałku po transferze przytyłam więcej bo chodzę i jem tylko w poniedziałek jak pójdę do pracy to mnie nie poznają hehe
Roksi a to ty wracasz do pracy przed betą?Ja przytyłam 5 kg podczas stymulacji ale szybko spadło :-) chyba od poniedziałku po transferze przytyłam więcej bo chodzę i jem tylko w poniedziałek jak pójdę do pracy to mnie nie poznają hehe
Kochana u nas to samo, czekając na betę wyobrażam sobie jak to będzie jak by się udało i mówię wszytkim o ciąży. U mnie też tylko mama, musimy być silne teraz znowu święta więc kolejne pytania i moja kuzynka rodzi na początku maja, więc na święta będzie z wielkim brzuchem moim marzeniem było zawsze powiedzieć o ciąży w święta po cichu myślę sobie, że może tak będzieJa w pracy ciągle słyszę pytania kiedy dzidziuś I przy każdym spotkaniu rodzinnym (tylko mama wie, jaki mamy problem) A jeszcze moja bratowa w ciąży, a brali ślub tuż przed nami