Kurcze, aż się boje moich Ważę około 65 kg przy 178 cm wzrostu, nie chciałabym po każdej stymulacji tyć po 10kg i przed ciążą wyglądać jak w ciąży bliźniaczejKasia _ 90 jestem po trzech stymulacjach do ivf w przeciągu pół roku i nic nie przytylam. Także to chyba zależy od naszych predyspozycji
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A ja Twoje! Musi się udać, musi!
Normalnie tylko mnie tam zabraknie na tym seminarium z wami ale jak już mówiłam buntuje się i nie idę!!!mamy podobne terminy - u mnie okres 4 go i tez ruszamy ze stymulacją. Będę Cie wypatrywac w sobote i śledzić Twoje posty.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
W całej procedurze ma właśnie dr Dziadecki nas prowadzić. Tylko kurczę podczas stymulacji mam mieć USG i pobranie krwi dopiero po 5-6 dniach stymulacji, w dodatku w Wielką Sobotę i nie u dr Dziadeckiego tylko u lekarza, który akurat będzie miał dyżur...A kto was będzie prowadził w całej procedurze?? Ja Puregon i Organolutran!!! Mój mąż też był u dr i był zadowolony.
Chciałabym dostać raz w życiu wcześniej okres A każdy dzień tak mi się dłuży Wyobrażam sobie co będzie po transferze...mamy podobne terminy - u mnie okres 4 go i tez ruszamy ze stymulacją. Będę Cie wypatrywac w sobote i śledzić Twoje posty.
Ja jestem w 7 dniu stymulacji i przytyłam 1.5 kg (bo podjadam teraz a brzuch mam jak w trzecim miesiącu ciąży a jeszcze tydzień temu był płaski)Kurcze, aż się boje moich Ważę około 65 kg przy 178 cm wzrostu, nie chciałabym po każdej stymulacji tyć po 10kg i przed ciążą wyglądać jak w ciąży bliźniaczej
Jak się czujesz na stymulacji? Chodzisz do pracy?Ja jestem w 7 dniu stymulacji i przytyłam 1.5 kg (bo podjadam teraz a brzuch mam jak w trzecim miesiącu ciąży a jeszcze tydzień temu był płaski)
Czemu nie chcesz iść na seminarium? Cofam się powoli i czytam wszystkie posty, ale mnóstwo tegoNormalnie tylko mnie tam zabraknie na tym seminarium z wami ale jak już mówiłam buntuje się i nie idę!!!
Ja miałam pierwszą konsultacje i pobranie w 6 dc czyli w 5 dniu stymulacji (po 4 zastrzykach)W całej procedurze ma właśnie dr Dziadecki nas prowadzić. Tylko kurczę podczas stymulacji mam mieć USG i pobranie krwi dopiero po 5-6 dniach stymulacji, w dodatku w Wielką Sobotę i nie u dr Dziadeckiego tylko u lekarza, który akurat będzie miał dyżur...
dokładnie, co do wyników ferti to za 2016 rok mieli wynik 59 % przy pierwszym podejsciu ivf. To bardzo dobry wynik.A ja Twoje! Musi się udać, musi!
reklama
Jeśli się przechodzilo w dziecinstwie ospę to u dorosłego może drugi raz wystąpić w postaci półpasca to jest ten sam wirus albo tego samego pochodzenia ale ciężej sie zarazic drugi raz chyba ze organizm jest osłabiony i podatny. Ja przechodzilam ospe i dwa razy polpasca mialam, ale ja bardziej podatna na to jestem. Plus tego polpasca ze chyba mniej grozny jest dla kobiet w ciazy.Jeśli już miałaś ospe nie masz się o co martwić drugi Raz nie złapiesz
Podziel się: