dokladnie!!!tez wole nic nie pisac.ja juz tyle razy spotkalam sie z takimi chorymi pogladami na temat in vitro ze juz mnie nic nie zdziwi,ale jednak nadal wkur.....[emoji33] [emoji37] [emoji36] słownie nic nie napisze bo mi sie agresor wlacza...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
witajpowolutku obczaiszW kupie raźniej. Ps. Sorry że tak na raty . Nie obczailam jeszcze wszystkiego
przykro mi Kochana.tuleJedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
Dziekuje. Mam nadzieje ze u ciebie wszytko ok że ustaly plamienia. Wierze że za pare miesiecy bedziesz pomykac z wozeczkiem.przykro mi Kochana.tule
Ilona 88
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro...Jedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
M@gda
Moderatorka
Ale jak na raka czy zwyka angine zachoruja to do lekarza beda leciec, zeby ratowal. I wtedy nie ma ze bog tak chcial... Hipokryci skurczybyki.dokladnie!!!tez wole nic nie pisac.ja juz tyle razy spotkalam sie z takimi chorymi pogladami na temat in vitro ze juz mnie nic nie zdziwi,ale jednak nadal wkur.....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie wiem co napisać. Tak mi przykro...Jedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
adunnnia90
Bardzo mi przykro [emoji22]Jedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Vinszka
Jedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
Okropnie mi przykro, co mówi dr.? Co dalej? Mocno Ciebie tulę
reklama
ja tez staram sie wierzyc ale niestety plamienia ustaja na chwile a potem znowu wracaja.za 2 tyg mam usg to sie czegos dowiem.a Ty sie nie poddawaj i walcz dalej.ja wiem,ze kiedys sie uda i to moze byc te kolejne podejscieDziekuje. Mam nadzieje ze u ciebie wszytko ok że ustaly plamienia. Wierze że za pare miesiecy bedziesz pomykac z wozeczkiem.
Podziel się: