L
Lady_Waiting
Gość
Zarodki 5 dnioweplamienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zarodki 5 dnioweplamienia
A Ty kochana jak sie czujesz? Jak emocje przed poniedzialkowym tuleniem kropka? [emoji4] [emoji110]Też jestem zdania że kwiecień odmieni nasz życie
Trochę sie stresuje, ale wierzę w potęgę podświadomości i wmawiam sobie że innej opcji nie ma- musi być dobrze. Lekarz powiedział że,warunki są idealne więc zarodkowi będzie bardzo dobrze-ufam tej myśli Biorę l4 przez pierwsze 3 dni totalne nieróbstwo, nie wiem jak to zniosę bo mam ADHD, ale to jest cel wyższy, poproszę o relanium, może się wyśpię przy okazji, bo ostatnio słabo sypiam, przetrzymam godzinę snu a później tragedia...rano 5 :30 budzik chce zwariowaćA Ty kochana jak sie czujesz? Jak emocje przed poniedzialkowym tuleniem kropka? [emoji4] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze [emoji4] uda sie [emoji4] [emoji110] ja ostatnio tez kiepsko sypiam...a rano znowu tragedia z wstaniem [emoji12]Trochę sie stresuje, ale wierzę w potęgę podświadomości i wmawiam sobie że innej opcji nie ma- musi być dobrze. Lekarz powiedział że,warunki są idealne więc zarodkowi będzie bardzo dobrze-ufam tej myśli Biorę l4 przez pierwsze 3 dni totalne nieróbstwo, nie wiem jak to zniosę bo mam ADHD, ale to jest cel wyższy, poproszę o relanium, może się wyśpię przy okazji, bo ostatnio słabo sypiam, przetrzymam godzinę snu a później tragedia...rano 5 :30 budzik chce zwariować
Tak mi przykro... Nie poddawaj sie. W koncu sie uda!Jedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
Strasznie mi przykro evulekJedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
Implantuje sięZarodki 5 dniowe
Oooo kurde :-/ tak mi przykro :-(Jedyny zarodeczek zatrzymal sie w stadium moruli. Nie wiem czy byl sens trzymac do stadium blascocysty.
Roksii wierzę że u ciebie sie powiedzie i nie martw się. Trzymam kciukiImplantuje się
Oooo kurde :-/ tak mi przykro :-(