Sol
Fanka BB :)
Ahh dziś! PrzeczytałamSuper. Kiedy transfer?
O matko. Muszę wszystko czytać najpierw a potem pytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahh dziś! PrzeczytałamSuper. Kiedy transfer?
Ja też dostałam progesteron w tym cyklu przed transferem żeby nie było niespodzianek. Zaczęłam go brac w 15 dniu cyklu. Obstawiam i po 2 dniach dostałam okres. Normalnie. Nic mi się nie pomieszalo i co najważniejsze w tym cyklu jest wszystko ok i podchodzimy do crio transferu xW 12dc byla punkcja i od tego dnia mialam brac 3xdzienie luteine dzis jest 16dc i mam brac do czwartku z tym ze doktor zalecajac to miala swiadomosc ze transfer bedzie dopiero w nastepnym cyklu
A do jakiego lekarza chodzisz?W czwartek to był 10dpt jakieś 522, jutro powtarzam żeby na czwartek miec
Ale Ty szalona jesteś. Haha. Pewnie ze można. Mama szczęśliwa i zrelaksowana to kropeczki równieżDziewczyny mąż kazał mi iść na spacer i usiąść na ławce bo jest taka piękna pogoda! kurde można, czy nie hehehe sama nie wiem
m@gda faktycznie jest stres mnie wczoraj.moja klinika do zawału doprowadziła, szkoda, że tranfery nie są rano. Trzymam kciuki musisz wytrzymać do 17
No coraz nas tu więcej z tamtego forum. Też Cię kojarzę Mam nadzieję, że będziemy szły równym tempem i niedługo wszystkiego się dowiemy.Jasani ja również przeszłam z forum oIUI - kojarzę Cię mamy podobny termin - ja mam wizyte jutro i dowiem się o ivf. ja mialam 3 iui...
Kochana też mam gazy od transferu heheh może tak ma byćDziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie, czuję takie lekkie wzdęcia i takie gazy mnie trochę męczą myślicie mogę wziąć espumisan?
Super. Trzymam kciuki!!!Ja też dostałam progesteron w tym cyklu przed transferem żeby nie było niespodzianek. Zaczęłam go brac w 15 dniu cyklu. Obstawiam i po 2 dniach dostałam okres. Normalnie. Nic mi się nie pomieszalo i co najważniejsze w tym cyklu jest wszystko ok i podchodzimy do crio transferu x