reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytanie do dziewczyn które miały podane 3 dniowe Zarodki, kiedy coś było u was czuć? myślam, że może dzisiaj poczuje jakieś ciągnięcia a tu nic

Cześć dziewczyny, postanowiłam przenieść się z forum inseminacji na in vitro. Niestety po 4 IUI straciłam już nadzieję. Od jakiegoś czasu czytam Wasze wpisy i napawają mnie optymizmem. Dobra passa trwa tutaj w najlepsze :) 31.03 mam wizytę w klinice i wtedy dowiem się co moja lekarka ma mi do zaoferowania. Gratuluje wszystkim, którym się udało. Może i dla mnie w końcu zaświeci słońce.

Witaj na forum :) napewno i dla nas zaswieci slonce. Trzeba byc dobrej mysli :)

Kurcze. Nie chcialam z fotela.wstawac bo balam.sie ze wyplyna.... ale sa. Zostancie malenstwa, mama was juz kocha.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj je bardzo mocno :)

Joko86 - ja musiałam wziąć L4 bo mój system pracy jest dość wyczerpujący pracuję na produkcji po 12h i czasem trzeba dość się nadźwigać przez te 12h, więc ja nie miałam innego wyjścia...wzięłam wcześniej zwolnienie zaraz na wizycie na której ustalona była data transferu, wiadomo jak to w takich firmach w ubikacjach a tu trzeba sobie co nie co wkładać do środka...już ostatnim razem się tak załatwiłam i zapalenia pęcherza dostałam także teraz postanowiłam nie ryzykować.:no2:

reklama
Dziekuje dziewczyny. Serio jestem wam wszystkim bardzo wdzieczna ze jestescie.

Doktor na bete mnie wysyla za 2 tyg!! Jak ja wytrzymam, ale przynajmniej do tego czasu L4 dal.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz rade kazda z nas musiala to i ty sobie poradzisz. Blogiego lenistwa przez 2 tygodnie a po szczesliwej becie kolejnych blogich 8 miesiecy :)

Do góry