reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Katharina203 jak mogę spytać bo pamiętam że również jesteś z okolic Bydgoszczy u kogo prowadzisz ciążę.? Czy wciąż jeździsz do kliniki ? Gdzie zamierzasz rodzic ?
Tak jestem z bydgoszczy...ciaze prowadze w Osielsku w Eskulapie u dr Molskiej... a ty tez z bydgoszczy? Czy dobrze cos kojarze z lekarzem w toruniu?

83c4d1c16cf579ebc5e6df0b769ce6ac.jpg

To ja tez sie pochwale najnowszym dzisiejszym zdjeciem mojego dziedzica [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne :).

Dziewczyny dziś powrót na beta to 588,9 i progesteron 210,45. Co o tym sądzicie? Dziś dwa tyg od punkcji, a w środę będą dwa tyg od transferu. A ze złych informacji to mam hiperstymulacje i powiększone jajniki. W poniedziałek znowu usg i zobaczymy co dalej. Trochę mnie to odbiło. Pęcherzyków jeszcze nie widać.
Dziewczyny, prosze zerknijcie na moje wyniki[emoji20]

dziewczyny kiedy robilyscie pierwsze usg?w ktorym tyg.ja mieszkam w Uk i tu dopiero robia w 12 tyg.moja lekarka z Polski z kliniki kazala zrobic w 7.musze prywatnie i zastanawiam sie czy w 7-dmym bedzie juz cos widac.czy bedzie chociaz wiadomo ze ciaza jest w prawidlowym miejscu bo jestem po laparoskopii i martwie sie troszke

dziewczyny kiedy robilyscie pierwsze usg?w ktorym tyg.ja mieszkam w Uk i tu dopiero robia w 12 tyg.moja lekarka z Polski z kliniki kazala zrobic w 7.musze prywatnie i zastanawiam sie czy w 7-dmym bedzie juz cos widac.czy bedzie chociaz wiadomo ze ciaza jest w prawidlowym miejscu bo jestem po laparoskopii i martwie sie troszke
No ci najmniej pecherzyk ciążowy a co więcej to zależy jak szybko będzie się rozwijać

[emoji127] 28.10.2017

Ja mialam pierwsze usg 19dpt i jak do rze licze to byl 6 tydzien, bylo widac prcherzyk ciazowy i w srodku pecherzyk żóltkowy, zarodek mial 1mm. W pierwszym dniu 8 tyg mialam usg serduszkowe i ladnie bylo widac. W 7tc na pewno da sie stwoerdzic czy ciaza jest prawidlowo usytuowana, co do serduszka nie wiem dokladnie kiedy sie pojawia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry