Kikuli super!!!!ktory to tydzien?
To ja tez sie pochwale najnowszym dzisiejszym zdjeciem mojego dziedzica [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Niebawem. Czas szybko lecino dojrzalam juz na fotce.piekny dzidzius...gratuluje...nie moge doczekac sie jak zobacze takie samo...
[emoji127] 28.10.2017
anetka303
Dziś. 9t4d 48 dpt.Anetka super.a w ktorym tygodniu robilas usg?ile dni po transferze?
[emoji127] 28.10.2017
Wiedziałam![emoji7] gratulacje ogromniaste [emoji8] [emoji7] [emoji8]Dziewczyny jestem 9 dni po transferze moja beta to 80.11 co o tym myslicie
Kikuli super!!!!ktory to tydzien?
Ja podobnie jak Anetka303, tylko transfer z tego co kojarze to dzisiaj jest 47 dzien po, wg okresu 9t3d ciazy, a lekarz wyliczyl 9t4d, nie wiem ktora wersja jest poprawna, na szczescie rozbieznosc niewielka[emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dziś powrót na beta to 588,9 i progesteron 210,45. Co o tym sądzicie? Dziś dwa tyg od punkcji, a w środę będą dwa tyg od transferu. A ze złych informacji to mam hiperstymulacje i powiększone jajniki. W poniedziałek znowu usg i zobaczymy co dalej. Trochę mnie to odbiło. Pęcherzyków jeszcze nie widać.
Jaskolcia
Daj znać po wizycie. Mam też nadzieję, że czujesz się lepiej tak ogólnie. Myślisz już o kolejnej próbie czy na razie chwila odpoczynku?No właśnie czekam na wizytę, sprawdzę co tam sie dzieje, bo 2 tydzień i jeszcze plamie, nie wiem czy to normalne, czy moze juz okres dostałam?? Muszę tez test sikany zrobić,zobaczę czy jeszcze beta sie utrzymuje... dziękuje, ze pytasz [emoji8]
Widziałam,ze u Was wszystko dobrze [emoji846] oby tak dalej!!!
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio- aniołek 6tc
Mała nie chce pokazać serduszka i lekarze nie mogli stwierdzić czy z przegrodą wszystko ok. Za tydzień echo serca płodu, mam nadzieję, że będzie ok. Od półtora tygodnia czuję już kopniaki swojej córeczki
G
gość 5
Gość
No to super! Niech Ci się pieknie lokują w nowym domu .Ja już po :-) Moje dwie fasolki są wkoncu ze mną tyle na siebie czekaliśmy, Teraz tylko zostają spokojne 9 miesięcy
Ale powiem tak padlam na Zawał na 14 miałam mieć transfer byłam już w klinice o 13;10 idę do recepcji baba mi mówi, że nie jestem wpisana na tranfer nogi mi się ugieły.
Siedziałam godzinę pod gabinetem doktor z oczami takimi jak kot że szreka i powtarzalam sobie to nie może być prawda tranfer będzie, po godzinie czekania doktor kazała mi iść na salę ta wiadomość była jak wygrana q lotto hehe.
Sam transfer trwał 5 min nic mnie nie bolało i było i tak fajnie kurde podobało mi się heheh myślałam, że to będzie masakra
G
gość 5
Gość
I ja też w kwietniuJa też kwiecień, ale cały czas mam nadzieję, że uda się jeszcze naturalnie, że tak los splata nam figla , tzn. Brzdąca.
reklama
G
gość 5
Gość
Piękne
Przedstawiam Wam moje dzieciaki.
Lekarz powiedział ze wszystko jest super, dał rozpiske jak schodzić z leków, co kontrolować i jeśli będzie ok to powiedział ze nie ma potrzeby juz do niego jeździć.
[emoji127] 28.10.2017
Podziel się: