reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

83c4d1c16cf579ebc5e6df0b769ce6ac.jpg

To ja tez sie pochwale najnowszym dzisiejszym zdjeciem mojego dziedzica [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kikuli super!!!!ktory to tydzien?

reklama
Dziewczyny dziś powrót na beta to 588,9 i progesteron 210,45. Co o tym sądzicie? Dziś dwa tyg od punkcji, a w środę będą dwa tyg od transferu. A ze złych informacji to mam hiperstymulacje i powiększone jajniki. W poniedziałek znowu usg i zobaczymy co dalej. Trochę mnie to odbiło. Pęcherzyków jeszcze nie widać.

No właśnie czekam na wizytę, sprawdzę co tam sie dzieje, bo 2 tydzień i jeszcze plamie, nie wiem czy to normalne, czy moze juz okres dostałam?? Muszę tez test sikany zrobić,zobaczę czy jeszcze beta sie utrzymuje... dziękuje, ze pytasz [emoji8]
Widziałam,ze u Was wszystko dobrze [emoji846] oby tak dalej!!!

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio- aniołek 6tc
Daj znać po wizycie. Mam też nadzieję, że czujesz się lepiej tak ogólnie. Myślisz już o kolejnej próbie czy na razie chwila odpoczynku?
Mała nie chce pokazać serduszka i lekarze nie mogli stwierdzić czy z przegrodą wszystko ok. Za tydzień echo serca płodu, mam nadzieję, że będzie ok. Od półtora tygodnia czuję już kopniaki swojej córeczki:)

Ja już po :-) Moje dwie fasolki są wkoncu ze mną tyle na siebie czekaliśmy, Teraz tylko zostają spokojne 9 miesięcy

Ale powiem tak padlam na Zawał na 14 miałam mieć transfer byłam już w klinice o 13;10 idę do recepcji baba mi mówi, że nie jestem wpisana na tranfer nogi mi się ugieły.
Siedziałam godzinę pod gabinetem doktor z oczami takimi jak kot że szreka i powtarzalam sobie to nie może być prawda tranfer będzie, po godzinie czekania doktor kazała mi iść na salę ta wiadomość była jak wygrana q lotto hehe.

Sam transfer trwał 5 min nic mnie nie bolało i było i tak fajnie kurde podobało mi się heheh myślałam, że to będzie masakra
No to super! Niech Ci się pieknie lokują w nowym domu :).

reklama
Do góry