reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A mi sie wydaje ze koszt jest ten sam, placimy za maksymalną ilość dni na szkiełku bo nigdy nie wiadomo w ktorej dobie zarodek bedzie zamrozony bądź trsnsferowany. Może się mylę ale nie sądzę że jest droższy.
Dlatego sugeruje porównanie cen. Ja juz to swego czasu zrobiłam

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Dzien dobry wszystkim i udanego dnia.
Roksi powodzenia, tak długo czekałaś na ten dzień :) Czuje że dostaniesz nagrodę :tak:

Pozytywnych bet i wyraźnych krech na testach.

Moja klinika też do najtańszych nie należy, ale jak zapytałam o pgd (mój wiek wówczas 35, pojedyncze plemniki i choroba męża) to lekarz stwierdził że nie ma wskazań. Zaufalam i żadnych badań nie robiłam.
Niestety evulek uważam że te kliniki to maszynki do robienia pieniędzy - dobro i interes pacjenta znajdują się na drugim planie, a nasi lekarze to managerowie.

Trzymamy kciuki za udany transfer, udane wizyty, wysoką betę oraz za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już marzec - kobietki, to będzie nasza wiosna. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Marzec
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

27.03 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.03 - zanetaanna - kontrola przed crio
27.03 - ludek - wizyta przed in vitro
27.03 - Roksii89 - transfer
27.03 - Oska305 - wizyta u gin prowadzącego ciążę + betowanie 2

28.03 - M@gda - transfer
28.03 - Joko86 - kontrola w czasie stymulacji
28.03 - tusiaczzek1988 - criotransfer
29.03 - Emilianka6966 - kontrola przed crio
30.03 - dusia88 - betowanie
30.03 - aguś35 - betowanie
30.03 - Julita1234 - betowanie

03.04 - Emilianka6966 - transfer
03.04 - jaskolcia - wizyta u gina prowadzącego ciążę
04.04 - ambicja1987 - USG "połówkowe"
04.04 - karolina1984 - betowanie 1
05.04 - jaskolcia - badanie echa serca płodu
05.04 - adunnnia90 - wizyta kontrolna przed crio
07.04 - tulipanka1988 - USG serduszkowe 2 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
12.04 - yplocka - USG genetyczne
18.04 - Kikuli - USG genetyczne
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

W Invicie to chyba wogole nie transferuja w 2 lub 3 dobie , podobnie jak u Magdy lekarz mówił że największe szanse mają blastki na co ja robiłam wielkie oczy z przerażenia że moja ostatnia próba skończyła się na slabiutkim zarodku podanym w 3 dobie., mój lekarz stwierdził że u nich wogole by mi takiego zarodka nie podali., nie trzeba płacić wszystkiego od razu., można przed każdym etapem a można za całość z góry.
ROKSI POWODZENIA., mocne kciuki:biggrin2:

Dzień dobry, powodzenia dzisiaj dla wszystkich!

Przypominam, że szukam następczyni, która przejmie ode mnie kalendarz.
Ja będę aktualizować i wstawiać kalendarz jeszcze do końca miesiąca.

Miłego dnia. Pozdrawiam serdecznie!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry