ema51
Fanka BB :)
Ja do kliniki jezdzilam do serduszkowej wizyty teraz chodze do siebie i tym razem na nfz nawet... Chociaz widze ze podejscie prywatne i nfz mimo ze ten sam lekarz to jednak sa inne... Przy bliznietach chyba bym zostala prywatnie jednak... Chyba ze kasz pewnego lekarza...tylko cena mnie zszokowała jak w klinice wizyta kosztowała u niego 150 zł tak płaciłam dzisiaj, to w szpitalu bierze prywatnie 180 zł + dojazd ok. 100 zł, w moim mieście wizyta prywatnie 150 zł, kurcze ja nie pracuje już rok czasu, naprawdę ciężko jest, powiedział że wszystko ok z ciążą, ale zrobi mi jeszcze dodatkowe badania, i tak myśle czy to nie jest kolejne naciąganie pieniędzy jak moje badania wszystkie były dobre i on o tym dobrze wie, bo problem był ze strony męża sami nie wiemy czy iść tutaj w mieście prywatnie, czy dalej do specjalisty do szpitala masakra :/ takie wydatki, już nie wiemy skąd pieniądze brać na to wszystko myślałam że teraz jak będzie ciąża to wszystko się uspokoi a tu dalej myślenie
W klinice mialam jeszcze usg 12 tc i 21 tc bo oni wykonuja w ramach nfz wiec pobosilam tylko koszt dojazdu - ponad 140km w jedna strone...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom