Pociesze Cie, ze bol plecow to czasem 1wszy objaw ciazy, z tych b wczesnych objawow. Mnie tez boli z dnia na dzien bardziej od 4dpt.
Ale jak juz widzialas pecherzyk, to nie musisz robic bety, bo obraz z USG jest wazniejszy.
W tamtej ciazy zadnych, w obecnej: sennosc od 2dpt, ale zmniejszylam kawe, wiec b mozliwe, ze to przez nia tak spie w dzien. Od ok 4dpt czuje macice, ze cos sie w niej dzieje, bardzo to subtelne. Bola mnie tez plecy w krzyzu. Nie moge spac w nocy od ok 4ej do 6ej. Wiem tylko, ze rosnacy, bolacy biust oraz ciagniecia w macicy nie sa objawem ciazy, a przyjmowanych lekow. Ale na etapie do czasu miesiaczki, to naprawde najczesciej nie ma objawow, pozniej spokojnie nadejda
Nie mozna mrozic w nieskonczonosc. Ustawa pozwala do 20 lat.Nie mozesz nakazac zniszczenia. Mozna oddac do adopcji. Zarodki, ktore przestana byc oplacane za przechowywanie rowniez zostana przekazane do adopcji.
Osobiscie bede mrozic przez kilka lat i sprobuje je przyjac, co nie bedzie latwe, bo mam 39lat, a jestem w drugiej ciazy. W 1wszej mialam dodatkowo dziure w macicy tuz przed porodem... Eh...