Boze kochany ale czy to nie za duzy to dopiero 2 tyg od transferu????mam sie juz cieszyc???
Piekny wynik, nic sie nie martw, ja w 12dpt mialam 736
Gratulacje[emoji1303][emoji1303][emoji1303]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze kochany ale czy to nie za duzy to dopiero 2 tyg od transferu????mam sie juz cieszyc???
super!!!!no raczej normalny wynikbardzo ladny...gratuluje! ja mialam w 14dpt 986 a mam jeden zarodek...
No to super,trzymam kciukiCześć dziewczyny byłam rano w klinice z tym moim okresem, który przyszedł 16dpt, lekarz wszystko sprawdził i nic niepokojącego nie widzi.... czasem podobno tak jest ze w czasie w jakim miała być to się pojawia krwawienie... ech teraz w pt usg i może już coś będzie widać
tak Natalka.!w koncu!!!!Doczekałas się moje gratulacje super wynik
dziekuje Kochana!!!!
Aniu jesli lekarz powiedzial ze warto brac to bierz szkoda ryzykowac
acard i clexan jeden lek rano drugi wieczorem musi byc minimum 8 h odstepu.
Gratulacje!!! Niech dzieciątko szczęśliwie sie rozwija albo dwa dzieciatkamam wynik 637.1mIU/ml 14 dni po transferze. czemu taki duzy????