reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dziś również betuje 7dpt .- druga weryfikacja. Estradiol i progesteron również wyniki niestety dopiero około 17 , telefon z kliniki wieczorem.,dobrze że jadę do pracy przynajmniej dzień szybciej minie. Bardzo Was proszę o kciuki Jadę serce w dłoni., dusza na ramieniu, żadnych specjalnych objawów.Powodzenia dziewczyny., za Was trzymam również mocne kciuki i oby dzisiejszy dzień przyniósł same dobre wiadomości Ilonka jak u Ciebie.? ? Spokój.? ?
A u mnie narazie czysto ,ale wczoraj wieczorem miałam jeszcze lekkie beżowe plamienie ,masakra ciągle patrzę w majtki czy czysto,czekam na krew muszę dla samej siebie sprawdzić wyniki a w środę też i wizyta .Trzymam kciuki za twoją betę.

A u mnie narazie czysto ,ale wczoraj wieczorem miałam jeszcze lekkie beżowe plamienie ,masakra ciągle patrzę w majtki czy czysto,czekam na krew muszę dla samej siebie sprawdzić wyniki a w środę też i wizyta .Trzymam kciuki za twoją betę.
znam to.ja tez ciagle latam i sprawdzam czy nic tam nie pocieklo za mocno,ale cale szczescie juz nie plamie i troche mi lzej na serduchu

Dzien dobry, ale bet dzisiaj. Oprocz zapisanych w kalendarzu min jeszcze dwie z tego co wyczytałam . Ja jade sprawdzić , ale bez większej nadziei, dwa sikance negatywne.
Powodzenia , trzymam kciuki zeby był dzis dobry dzien. U mnie pogoda na dodatek odzwierciedla nastrój, szaro, buro i leje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry