reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry, ale bet dzisiaj. Oprocz zapisanych w kalendarzu min jeszcze dwie z tego co wyczytałam . Ja jade sprawdzić , ale bez większej nadziei, dwa sikance negatywne.
Powodzenia , trzymam kciuki zeby był dzis dobry dzien. U mnie pogoda na dodatek odzwierciedla nastrój, szaro, buro i leje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez dzisiaj beta. Wczoraj sikaniec negatywny. Kciuki[emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie narazie czysto ,ale wczoraj wieczorem miałam jeszcze lekkie beżowe plamienie ,masakra ciągle patrzę w majtki czy czysto,czekam na krew muszę dla samej siebie sprawdzić wyniki a w środę też i wizyta .Trzymam kciuki za twoją betę.

Nie znoszę tych plamien ,ja też wciąż zerkam ale nic nie mam nawet jak tu dziewczyny piszą implantacyjnego też nie było. Progesteron sprawdzasz.?Mnóstwo tu dziewczyn plamilo mimo to wszystko było dobrze. Również trzymam kciuki

Dzis cala noc strasznie goraco mi bylo, obudzilam sie z wypiekami na twarzy. Glowa mnie boli od wczoraj. Niestety paracetamol ani apap na bol glowy u mnie nie dzialaja. Wzielabym etopiryne, ale nie wiem czy moge, tak wiec przemecze sie i lece chyba jednak na bete przed praca.

Trzymam wszystkim pozostalym kciuki za pozytywne wyniki.
trzymamy kciuki za betę!!!

Nie znoszę tych plamien ,ja też wciąż zerkam ale nic nie mam nawet jak tu dziewczyny piszą implantacyjnego też nie było. Progesteron sprawdzasz.?Mnóstwo tu dziewczyn plamilo mimo to wszystko było dobrze. Również trzymam kciuki
Dziś betę i progesteron.Mam nadzieję że w środę zobaczę serduszko ❤

Dziewczyny, potrzebuję porady co do nietypowych reakcji na leki.

Przygotowuje się do crio transfetu i półtora tygodnia temu zaczęłam brać dodatkowe leki do tych standardowych (euthyrox, glukophage, kwas foliowy). Nowe leki to: estrofem, encorton, vit D i zastrzyk zaczynający nazwę na F, ale teraz zupełnie nie pamiętam (wieczorem mogę sprawdzić nazwę).
Otóż odkąd biorę te leki... drętwieje mi język i mam metaliczny posmak w ustach. Na poprzedniej wizycie mówiłam o tym lekarzowi, który zalecił dłużesze przerwy między estrofemem i zobaczymy czy pomoże. Mrowienie/zdrętwienie jest może nieco lżejsze, ale nadal je mam.
Zastanawiam się, czy może jakaś dawka nie jest dle mnie za duża, czy któraś z was miała podobny problem? I najważniejsze.... czy powinam się martwić?

reklama
Do góry