adunnnia90
Fanka BB :)
A w ktorym dpt robilas?mi przy becie 56 test sikany nie wychodzil tak wiec spokojnie...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ktorym dpt robilas?mi przy becie 56 test sikany nie wychodzil tak wiec spokojnie...
bete robilam w 9dpt 4 dniowy zarodek.sikance zrobilam dwa w 7 i 8 dpt.oba wyszly negatywne.
Wiedziałam kochana, że wam się uda cieszę się bardzoDziewczyny zrobiłam dzisiaj rano . Od razu się pokazała jutro idę na betę
Dziękuję kochana test zrobiłam o 6 rano, do męża przyszłam z łzami w oczach i daje mu test było to moje największe marzenie jutro na betę, zobaczymy ile wyjdzieWiedziałam kochana, że wam się uda cieszę się bardzo
to troszeczke chyba za wczesnie.zrob za 2 dni i sie nie nakrecaj za wczasu.trzymam kciukiDziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]
alez to jest radosc!!!!!!a beta wyjdzie piekna zobaczysz i moja tez!!!Dziękuję kochana test zrobiłam o 6 rano, do męża przyszłam z łzami w oczach i daje mu test było to moje największe marzenie jutro na betę, zobaczymy ile wyjdzie
Niekontrolowany nocny orgazm we snieNo wiesz.... skurcze nie pomagają, mogą wypchnac zarodek z macicy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]