olenka123132
Zaciekawiona BB
Na bank! Trzymam mocno kciuki :*Wierzę że zostanie z nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na bank! Trzymam mocno kciuki :*Wierzę że zostanie z nami
Dusia kiedy masz w planach robić betę?Ostatnie wiadomosci tutaj bardzo podnoszą na duchu. Fajnie poczytac pozytywne wiadomości
Ja póki co tule kropka. Tak mi to szybko zlecialo ze masakra. Oby tez tak szybko zlecialo do pierwszej bety
Mój lekarz powiedział żeby test z moczu robić po 10 dniach może to zawczesnieDziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
30.03 w czwartek wczesniej wole nie zeby wlasnie sie nie załamywaćDusia kiedy masz w planach robić betę?
Za wczesnie... ech dlatego nie chce sie spieszyc z tym...Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]
No wiesz.... skurcze nie pomagają, mogą wypchnac zarodek z macicy.Dziewczyny głupio mi o tym pisać ale czy nie zaszkodzi mojej kropeczce nocny orgazm?!
mi przy becie 56 test sikany nie wychodzil tak wiec spokojnie...Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]