reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a ja mam glupie pytanie do was, powiedzcie mi jak sie czulyscie po luteinie dopochwowej? Ja juz od trzech dni poradzic sobie nie moge :( tak mnie piecze i swedzi, smaruje mascia ale nic nie pomaga, takie rany juz mi sie pojawily ze krew mi troche leci :( a do wizyty u lekarza jedzcze tydzien i mysle czy wy tez tak macie czy tylko mi sie cos dzieje :( bede chyba chciala prosic lekarza o zmiane lekow, bo dlugo tak nie wytrzymam :(
Przechodziłam przez to. I pomogło mi podmywanie się po każdej wizycie w toalecie na siusiu i gdy czułam ze tabletki się uplynnily czyli jakieś 30 razy dziennie hehe. Używam płynu do higieny intymnej lagodzacego podrażnienia i jest ok.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przechodziłam przez to. I pomogło mi podmywanie się po każdej wizycie w toalecie na siusiu i gdy czułam ze tabletki się uplynnily czyli jakieś 30 razy dziennie hehe. Używam płynu do higieny intymnej lagodzacego podrażnienia i jest ok.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za odpowiedz, plyn do higieny uzywam, ale sprobuje myc po kazdym wyplynieniu tabletki i siku moze pomoze, suuper dziewczyny ze was mam, w domu nikomu nie mowilismy o in vitro i przez to nie mam sie nikomu zwierzyc oprocz was :)

Biore clotrimazolum ale jeszcze gorzej jest i juz mi krew z ran leci :( nie mam sil juz do tego wszystkiego cale zycie podgorke :( sprobuje jitro kupic ten linomag, orientujesz sie jaka cena jest tej masci?
OK. 10 zł i jest bezpieczna w aptece dostaniesz napewno , jest zielona i czerwona ja miałam zieloną,powiesz pani w aptece to Ci doradzić która lepsza ,napewno nie będzie Cię szczypać po niej.

mam nadzieje ze na to polipowate endo to leczenie antybiotykami pomoże..

Moze Cie to pocieszy, ze u mnie tez stwierdzono polipowate endometrium, mimo tego udalo sie jedno ICSI i urodzilam coreczke. Teraz byc moze uda sie kolejne, poki co beta pozytywna. A z endo nic mi nie robili, nie leczyli w zaden sposob...

Cześć Dziewczyny,

dziś jest mój 7 dpt i wczoraj wieczorem pojawiło się takie rózowo-czerwone plamienie :-( :-( jestem załamana czy to może być juź okres? bo to chyba już za późno na implementacyjne:-/ czy powinnam skontaktować się z lekarzem? pomoźcie, chce mi się płakać :-(

Olcia, u mnie na wypisie z kliniki jest napisane, ze implantacyjne moze pojawic sie miedzy 6 a 10 dniem po transferze. Sama mialam w 6dpt. Mysle, ze to jak najbardziej implantacyjne :)

:errr:Dziewczyny głupio mi o tym pisać ale czy nie zaszkodzi mojej kropeczce nocny orgazm?!
DObre pytanie :) tez ciekawa jestem :) maz zawsze moj sie smial ze jak zajde wciaze to rok spokoju bedzie mial :) a miesiac nie moze wytrzymac :) ale jeszcze nic nie dzialamy bo bez tego obolala jestem wiec cierpliwie czeka, ale ciekawa jestem czy mizna soe w ciazy poczatkowej kochac :p

DObre pytanie :) tez ciekawa jestem :) maz zawsze moj sie smial ze jak zajde wciaze to rok spokoju bedzie mial :) a miesiac nie moze wytrzymac :) ale jeszcze nic nie dzialamy bo bez tego obolala jestem wiec cierpliwie czeka, ale ciekawa jestem czy mizna soe w ciazy poczatkowej kochac :p
Kurczę nie wiem boję się. Ale w necie są różne opinie jedne ze nie można drugie z kolei ze to nawet lepiej dla zarodka. :szok:

A ja dopiero 7 dc, dłuży mi się ten czas do transferu strasznie... Jeszcze całe dwa tygodnie; ( Schudłam trochę, ale do 60 kg jeszcze 3 kg, może zejdzie - wczoraj upiekłam pyszny sernik z jogutru greckiego ze stewią, smakuje wybornie, mała słodycz bez cukru;) narazie biorę tylko estrofem dopochwowo i czuję się całkiem nieźle, każda wolną chwilę wykorzystuje na jakiś ruch, choćby umiarkowany, no i tak czekam na przyjęcie blastusia. Zarodki zostały zamrożone w 6 dobie, dzień przed transferem rozmrazaja, czyli w dniu transferu zarodek jest 7- dniowy czy 6- dniowy?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry