reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj bhcg. 5dpt, wiec rownie dobrze mogla byc jeszcze zerowa. Beta 15!!!. Beto trwaj :)))
Ps. Pojechalam na ta bete, bo mi test sikany pokazal cien cienia drugiej kreski. Myslalam, ze moze oszukuje, ale faktycznie te testy Facelle sa bardzo czule. Dziewczyny pisaly, ze juz im pokazywal dwie kreski przy becie do 10ciu.

reklama
Dziewczyny dzis 7dpt brzuch boli od 4 dpt jak na okres dzis bardziej. Zaczynam sie denerwować ze nic z tego nie bedzie :-( . Chce juz pon zrobie bete i będę miala jasność...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Halo halo koleżanko, nie umawialiśmy się na porażki, finał ma być równie pozytywny jak początek, musi być dobrze;) wiem że ciężko wytrwać ten czas oczekiwania, ja sama sobie tego nie wyobrażam, ale to jest chyba nieodłączny element naszych starań, mocno Cię przytulam, bądź dobrej myśli;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dusia 4AA to najlepszy zarodek, jak na5ta dobe, czyli bardzo duze szanse przyjecia. Morule tzn zarodki na etapie 4 dnia, tez maja szanse na dojscie do blastocysty.

Nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj bhcg. 5dpt, wiec rownie dobrze mogla byc jeszcze zerowa. Beta 15!!!. Beto trwaj :)))
Ps. Pojechalam na ta bete, bo mi test sikany pokazal cien cienia drugiej kreski. Myslalam, ze moze oszukuje, ale faktycznie te testy Facelle sa bardzo czule. Dziewczyny pisaly, ze juz im pokazywal dwie kreski przy becie do 10ciu.
no to bardzo obiecujaco:)trzymam kciuki:)

ja na usg tez dopiero w przyszla sobote,to bedzie 25dpt.myslicie ze bedzie juz cos widac? tak wiec robie bete zeby wytrzymac i sie nie martwic:)jak sie czujesz?mi wywalilo ogromniasty brzuchol i mam zaparcia.czuje sie taka wielka i ciezka...zaczelam brac colon c moze cos da...?mam lekkie mdlosci ale to juz mialam jeszcze przed pierwsza beta.i z odczuc to ewidentnie czuje zmiany w macicy.gadam do brzucha jak jakas wariatka...:angry:
Mi powiedziala pani w klinice ze wtedy juz serduszko powinno byc widoczne i przez to nie ma sensu isc wczesniej, ale czasami jajo znosze bo nie wiem czy jest we mnie jedno dzieciatko czy dwa :):) ale musze cierpliwie wytrzymac :) czuc sie dobrze czuje, odbijac mi sie juz nie odbija, ale duzo tez zjesc nie moge bo brzuch mam pelny jakbym w 4 miesiacu byla :) czasami mnie cos ukluje i to mnie tez troche martwi, bo nie wiem co sie dzieje ale ogolnie ok spac mi sie strasznie chce, jak nie spalam w poludnie nigdy tak teraz bym mogla na stojaco usnac :) nie wiem jak tydzien wytrzymamy w tej niewiedzy :( :)

Mi powiedziala pani w klinice ze wtedy juz serduszko powinno byc widoczne i przez to nie ma sensu isc wczesniej, ale czasami jajo znosze bo nie wiem czy jest we mnie jedno dzieciatko czy dwa :):) ale musze cierpliwie wytrzymac :) czuc sie dobrze czuje, odbijac mi sie juz nie odbija, ale duzo tez zjesc nie moge bo brzuch mam pelny jakbym w 4 miesiacu byla :) czasami mnie cos ukluje i to mnie tez troche martwi, bo nie wiem co sie dzieje ale ogolnie ok spac mi sie strasznie chce, jak nie spalam w poludnie nigdy tak teraz bym mogla na stojaco usnac :) nie wiem jak tydzien wytrzymamy w tej niewiedzy :( :)
A i z rozmawianiem sie nie przejmuj, tez tak mam, tylko wstane i mowie do nich hehe juz nie mowiac o moim mezu, bo on dopiero rozmawia , glaszcze :) jestem strasznie szczesluwa ze mamy to za soba, byle by jeszxze na usg ppwiedzial lekarz ze wszystko dobrze to odetchne z ulga i bede w spokoju oczekiwala na 9 miesiac :)

wytrzymamy:)wyjscia nie mamy...:baffled:

reklama
Do góry