Sol
Fanka BB :)
Pewnie , że musi!Witam dziewczynki ☺melduje sie po kontroli wszystko ok we wtorek mam transfer Musi sie udać, musi !
Powodzenia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie , że musi!Witam dziewczynki ☺melduje sie po kontroli wszystko ok we wtorek mam transfer Musi sie udać, musi !
Ja zawsze brałam i biorę dopochwowo.Dziewczynki bralyscie estrofem dopochwowo? Narazie mam doustnie... Dobrze się wchłania?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
ja najpierw bralam dopochwowo a po transferze lekarz zmienil mi na doustnieJa zawsze brałam i biorę dopochwowo.
A mam pytanie odnośnie in vitro, czy za każdym razem koszt jest taki sam? Bo Noe za każdym razem pobierają komórki do in vitro? Chodzi mi o to że jak pobiora to potem mroźą? Dobrze rozumie? I czy któraś z was dojezdzala do innego miasta? Ja jestem ze Szczecina i o tej klinice mam mało danych jeśli chodzi o in vitro. Ja jestem dopiero po pierwszej iui ale nie udanej i zastanawiamy się z mężem nad in vitro ale w innym miejscu.
Dokladnie tez tak mialam. Przed transferem dopochwowo a po doustnie...ja najpierw bralam dopochwowo a po transferze lekarz zmienil mi na doustnie
Oj bolała i boli dalej chyba pogoda tez robi swoje u mnie 8 dpt także mamy podobnie trzymam kciukidzis 3 dni przed testowaniem a glowa mnie boli juz po obudzeniu.masakra jakas.martwie sie caly czas ale co zrobic...taka moja natura
tez Was tak glowy bola???
Ja to juz myslalam zeby dzis zrobic test 9 dpt ale tak sie boje ,ze jednak poczekam te 3 dni.Oj bolała i boli dalej chyba pogoda tez robi swoje u mnie 8 dpt także mamy podobnie trzymam kciuki
no wlasnie.ten bol glowy jest najgorszyNie martw się na zapas już nic nie zmienisz. Wierz że się udało i kropek się zakopal pod kolderka na 9 miesięcy. Na pewno będzie dobrze a 3 dni szybciutko zleca. Tylko żeby ta głowa przestała boleć.