reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z racji tego ze mamusia moja stresowala Sie i krwawila ,plamila na przemian od 30 tyg postanowilam przyjsc wczoraj na swiat Z waga usg 2690 a Po porodzie 2500 zaoszczedzajac jej stresow ;)czylam mamusie przez 15 min i lezalam w ramionach taty Po czym przeniesli mnie do lozeczka incubatorka gdzie jest mi dobrze ,czuje ridzicow obecnosc jest mi cieplo i czekam na pierwsze krople mleczka
Pozdrowki cioteczki ,to ja Nicole Joanna ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje dla rodziców :-) koleiny dzień z dobrymi wiadomościami oby tak już zawsze :-)

reklama
U dr Polaka jesteś? Fajny to lekarz?
My robimy w Krakowie w klinice Parens bo moj gin z ta klinika współpracuje. :)
Kiedy masz termin kolejnej @? Moze razem rozpoczniemy stymulację :) ja mam na 6.04 termin @ :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Chodzę do dr Siejkowskiego, ale podobno podczas in vitro ze wszystkimi będę miała do czynienia, zobaczymy ;)

Chętnie będę szła równolegle z Tobą :) Mam termin @ na 3.04 i będę miała długi protokół czyli transfer dopiero w maju. Ty też długi czy jeszcze nie wiesz?

Hej dziewczynki! Ja dzisiaj jadę na wizytę, dzisiaj 3 dc także jeszcze trochę czasu do transferu,tak świetnie się czuje bez żadnych leków, chyba organizm potrzebował takiego odpoczynku:) ale dziś się dowiem co mnie czeka, pewnie worek tabletek przed transferem,psychicznie czuje się już dużo lepiej, dieta i spacery przynoszą rewelacyjne efekty,będę musiała przystopować z szaleństwem na podwórku z psami,ale mam nadzieję że w przyszłości ciąża będzie na tyle bezproblemowa, że będę mogła prowadzić lekko aktywny tryb życia, tego sobie i wszystkim życzę:) Jak pogoda u Was? Bo mnie nastraja tylko do jednego- koc i ciepła herbata:)
Hej super ze odpoczelas bo to duzo pomaga :) no licz sie z tym ze z duza reklamowka lekow wyjdziesz z apteki ale to dla dobra malenstwa :) powodzenia ci zycze w wytrwalosci do konca , bedzie dobrze tylko mysl pozytywnie kochana :) u nas tez pochmurno, najlepiej wziasc tylko ksiazke do czytania, herbatke i pod kolderke :) trzymaj sie :):)

Z racji tego ze mamusia moja stresowala Sie i krwawila ,plamila na przemian od 30 tyg postanowilam przyjsc wczoraj na swiat Z waga usg 2690 a Po porodzie 2500 zaoszczedzajac jej stresow ;)czylam mamusie przez 15 min i lezalam w ramionach taty Po czym przeniesli mnie do lozeczka incubatorka gdzie jest mi dobrze ,czuje ridzicow obecnosc jest mi cieplo i czekam na pierwsze krople mleczka
Pozdrowki cioteczki ,to ja Nicole Joanna ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie!!Moje gratulacje

reklama
Wlasnie wyszlam od lekarza. Jak wszystki do dobrze bedzie przysrastac, to 28 transfer. Kurcze ale sie ciesze, az wypiekow dostalam. Moglabym plakac ze szczescia, a to dopiero transfer.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super może razem będziemy miały ja już też nie mogę się doczekać tego dnia myślę tylko o tym masakra jakaś

Do góry