reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
No, właśnie ja w pierwszej ciąży miałam badane,ale ze względu na wynik nie dostałam zastrzyków.Muszę teraz zbadać. Dzięki.Tak, ja też mam heterozygotyczna ct. Homocysteine teraz badam co 2 tygodnie i wynik jest w normie ale w ciąży lubi skakać podobno . Wiesz, 80 procent lekarzy nie bardzo wie co z tym wynikiem genetyki zrobić. Mój miejscowy lekarz nic by mi nie dał bo "połowa kobiet ma ta mutacje", no i ma rację ale jeśli są w stanie donosic ciążę to ok a ja nie byłam w stanie. No i poszłam do hematologa i to on w porozumieniu z klinika dał mi zastrzyki.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Może któraś z dziewczyn z forum ma na zbyciu.
Mi chyba cos zostanie. Musze policzyc jak wroce do domu [emoji4]nawet nie pomyslalam o tym wczesniej [emoji1303]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mowimy o luteinie? Prowadze i nie bardzo mam jak przesledzic rozmowe [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rustynka
Dziewczyny kochane, powiedzcie mi proszę w którym dniu stymulacji hormonalnej miałyście punkcje jajników? Można określić 'na oko' w którym dniu cyklu pradopodobnie wypadnie? Pytam bo mąż wyjeżdża...i jeśli nie wstrzelimy się w kolejnym cyklu to dopiero będzie szansa w czerwcu...załamałam się
Niech mąż odda naisienie do zapłodnienia. Mój w trakcie punkcji był w trasie. Całą procedurę przeszłam niestety sama.
Rustynka
Mam pytanie do dziewczyn, które miały transfer na naturalnym cyklu, jakie leki miałyście, bo ja mam tylko ten aerozol później pewnie się dowiem co jesxze 3 dni przed transferem, aaaaa i jeszcze acard. Mam 3 op Crinone po punkcji mi zostało bo miałam to brać jak by miał być transfer, trochę to kosztowało i nie wiem, czy to jeszcze będzie potrzebne jak nie to się wkurze
Ja bez leków ani przed ani po
reklama
Rustynka
Tulipanów 1988 Ty potrzebujesz luteiny ?
Dziewczynom czasem zostaje to możecie się dogadać niech któraś podeślę jeśli to kwestia kilku tab..
Dziewczynki dzięki za odzew to nie dla mnie .
U mnie już 22tc i nie brałam luteiny.
Ostatnia edycja:
Podziel się: