husann
Fanka BB :)
Jak nie w kwietniu to w maju. Aby byl przejety.No musi w koncu ale nie wiem czy sie wyrobie do kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie w kwietniu to w maju. Aby byl przejety.No musi w koncu ale nie wiem czy sie wyrobie do kwietnia
Wszystko się zgadza. Mam nadzieję, że następna recepta mnie nie zaskoczy bo koszt leków na 10 dni bez refundacji to prawie 600 plnTak, ale Ty jesteś tydzień mniej niż ja.
Tak, ja też mam heterozygotyczna ct. Homocysteine teraz badam co 2 tygodnie i wynik jest w normie ale w ciąży lubi skakać podobno . Wiesz, 80 procent lekarzy nie bardzo wie co z tym wynikiem genetyki zrobić. Mój miejscowy lekarz nic by mi nie dał bo "połowa kobiet ma ta mutacje", no i ma rację ale jeśli są w stanie donosic ciążę to ok a ja nie byłam w stanie. No i poszłam do hematologa i to on w porozumieniu z klinika dał mi zastrzyki.anetka303-mam do Ciebie pytanie ,chodzi mi o tą mutacje MTHFR , bo ja ją też mam a dokładnie heterozygota CT i do tego miałam robione badanie Homocysteine w surowicy i wyszło mi 4,91 Czy to jest może to samo co u Ciebie ?jeśli tak ,to jaki u Ciebie wyszedł wynik ?bo ja to robiłam w pierwszej ciąży i nie brałam zastrzyków na to.
No jasne, kurcze dla tych kruszynek jesteśmy w stanie zrobić wszystkoTo najwazniejsze .ja tez powiedzialam sobie,ze jak sie uda to zapomne o tych wszystkich pieniadzach,ktore wydalam na zabiegi bo tez mnie to troszke kosztowalo.ale jak sie uda to w dup..... z tymi pieniedzmi
Tak immunologiczne tez ale tam nic nie wyszło, nawet tydzień lezalam w szpitalu na reumatologii i tysiące badań, wycinki skórne itdA robilas badania na immunologie
O dziwo czekalam tydzien a powinny byc po 3 tygodniach. Narazie zrobie ana 2 a w poniedzialek mam wizyte u hematologa to pogadam nad reszta
Wszystko się zgadza. Mam nadzieję, że następna recepta mnie nie zaskoczy bo koszt leków na 10 dni bez refundacji to prawie 600 pln
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wizyte mam dopiero 24 marca, a zostalo mi tylko jedno opakowanie i jakbym zmniejszyla do 2*2 dziennie to by mi wystarczyly a tak to bym musiala jechac po sama recepte co mi sie nie usmiecha ale z drugiej strony nie chcialabym dzieciatku zaszkodzic i juz sama nie wiem czu brac 2*2 czy 3*2 tak jak do tej pory jak bierzecie po udanym in vitro??? Doradzcie cos kochane prosze
Czyli zaklepany dla mnie od miesiecy poczeka jeszcze trocheJak nie w kwietniu to w maju. Aby byl przejety.
Oooo to niezle cie djagnozowaliTak immunologiczne tez ale tam nic nie wyszło, nawet tydzień lezalam w szpitalu na reumatologii i tysiące badań, wycinki skórne itd
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom